Aleksandra Prijović izgleda baš onako kako je želela: Smršala sam 20 kilograma! (video)

Aleksandra Prijović izgleda baš onako kako je želela: Smršala sam 20 kilograma! (video)

Autor: | 14/07/2019

0

Pevačica Aleksandra Prijović je pre samo četiri meseca postala majka i na svet donela malenog Aleksandra.

Iako mnoge majke nakon porođaja muku muče s viškom kilograma, Aleksandra izgleda nema taj problem, jer je uveliko krenula s nastupima, a liniju je dovela do savršenstva.

U razgovoru za Informer ona je otkrila na koji način je uspela da se za kratko vreme vrati u top formu.

- Smršala sam 20 kilograma, povratila sam kilažu koju sam imala pre trudnoće. Možda sam sad i mršavija nego kada sam ostala u drugom stanju - izjavila je Aleksandra.

https://www.instagram.com/p/BzsQcktIrpO/

- Nakon što sam rodila Aleksandra, hranim se zdravo, ne samo zbog kilaže nego i zbog toga što njega dojim. Pridržavam se plana ishrane koji sam dobila od nutricioniste. Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sad izgledam baš onako kako sam želela - objasnila je ona i dodala:

https://www.instagram.com/p/BzptXNEIRbE/

- Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smela da vežbam jer sam se porodila carskim rezom. Nemam specijalan savet za buduće mame. Najbolje je da svaka žena radi onako kako misli da treba da bi bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Nije sve ni u kilogramima.

hellomagazin.rs ATA Images