Dea Đurđević: Od mame sam naučila da budem hrabra i da ne pokazujem emocije

Dea Đurđević: Od mame sam naučila da budem hrabra i da ne pokazujem emocije

Autor: | 12/07/2019

0


Hrabra voditeljka Dea Đurđević već mesecima vodi životnu bitku iz koje bi malo ko izašao kao pobednik. U februaru je doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila brojne povrede.  Rane polako zarastaju, a pobedu je zvanično i potvrdila kada je posle pet meseci ponovo stala pred kamere kao domaćin emisije "Novo jutro" sa kolegom Predragom Sarapom. Njena snaga u ovoj borbi je bila tolika da joj se svi dive, a to je nasledila, kako kaže, od majke Nene, koja joj je bezrezervna podrška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jul 11, 2019 at 7:29am PDT

 

-U bolnici su me često pitali: ”Od čega si, ženo, kad si tako hrabra”. Imala sam dosta operacija za ceo život, petnaest njih. Najveću podršku uz mamu, baku i Mladena koji je ta naša muška figura i oslonac su mi moji najbolji prijatelji Daca, Tale i Kaća. Posle svake urađene vežbe, govorili su mi da uradim još jednu i da to mogu. Kad sam ležala i nisam mogla da se pomerim, zamišljala sam kako hodam. Kada sam počela da hodam, zamišljala sam kako radim. Sebi sam stalno zadavala nove izazove i zahteve i to me guralo napred, ali tek za godinu do dve, tako su lekari rekli, mogu da očekujem da budem ona stara Dea, da se sve vrati u normalu, rekla je Dea i otkrila da je od majke naučila da bude čelična lejdi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jun 19, 2019 at 3:06am PDT

-Izgleda sa sam od mame nesvesno naučila da budem hrabra i da izgledam čelično, kao hladna lejdi koja ne pokazuje emocije. Meni je fizički bilo najteže, ali mislim da je mojoj Neni psihički bilo mnogo teže nego meni jer je gledala svoje dete kojem ne može da pomogne. Ona nije plakala ili bar ne preda mnom. S druge strane, Mlađa nam je bio oslonac za sve što ne možemo - rekla je voditeljka za "Blic".

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Dea Đurđević