Saša Popović: Nisam kao Nikola iz "Mi nismo anđeli" da imam pušku i da vijam okolo!

Saša Popović: Nisam kao Nikola iz "Mi nismo anđeli" da imam pušku i da vijam okolo!

Autor: | 11/07/2019

0

Direktor "Granda" Saša Popović živi u skladnom braku sa Suzanom Jovanović s kojom ima ćerku Aleksandru i potpuno je drugačiji privatno od onoga što imamo priliku da vidimo u emisijama koje njegova kuća radi.

Saša Popović jeste radoholik, ali kako sam kaže i veliki emotivac koji zarad posla kojim se bavi svoje suze ne pokazuje olako.

- Veliki sam emotivac, ali sam 40 godina na estradi i to je jedna rutina koju radim. Emotivan sam, mnoge stvari me pogode, a sada što ne pokazujem na televiziji suzama, to je tako - rekao je Saša za Scenu.

Nedavno je u medijima osvanula priča da je kupio luksuznu jahtu koja ga je koštala pravo malo bogatstvo, kao i da je supruga Suzana bila izuzetno ljuta zbog toga. Ipak, izgleda da to i nije baš sasvim tačno.

- Pričalo se i pisalo svašta, da sam kupio jahtu od milion evra, da plaćam skipera deset hiljada evra. Prvo, sam vozim svoj brod, koji košta daleko manje od tih cifara. Sam ga perem, brišem i vodim računa o njemu - objasnio je Popović.

A onda su ga novinari upitali o ćerki Aleksandri, da li će krenuti putem estrade, jer su oba roditelja u tim vodama. Kao i o Suzaninom sinu iz prvog braka koji jeste u "Grandu", ali daleko od scene.

- Obožava muziku, ali neće krenuti mojim stopama. Što se tiče sluha, povukla je na mene, a da je povukla na mamu, verovatno bi krenula ovim putem. Zadovoljan sam, imamo zaista odličan odnos. Što se tiče Suzaninog sina koji je kod nas, divno je dete, radi "Grandu" kao tonac.

Saša tvrdi da nije ni malo strog kada je vaspitanje dece u pitanju, ali i da nema razloga da bude takav.

- Nisam, sve joj dozvoljavam jer je stvarno dobro dete. Ne izlazi po splavovima, ne pije, ne puši.  Ima jednu-dve drugarice. Voli da je kod kuće sa nama i da se zajedno družimo.

Međutim, godine prolaze, a  momci počinju da se udvaraju... Da li je Saša Popović imun na ćerkine potencijalne momke?

- Kako ona bude odlučila, tako će biti. Nisam kao Nikola Kojo iz "Mi nismo anđeli" da imam pušku i da vijam okolo - u svom maniru je objasnio direktor Grand produkcije.

Saša je između ostalog otkrio i šta će gledaoci imati prilike da vide u narednoj sezoni "Zvezda Granda".

- To sve zanima. U novoj sezoni ostaje isti žiri, a u prvom krugu ćemo imati 15 emisija, gde žiri neće imati mogućnost da vidi kandidate. Isti je princip kao i prethodne sezone. S tim što će u svakoj emisiji biti gost mentor, to znači da će je da velika zvezda sedeti pored za razliku od standardnog žirija, gost mentor ima prilike da vidi i čuje kandidata.

 

 

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti