Ćerka Esme Redžepove krenula maminim stopama: I dalje verujem da me čuva sa neba! (video)

Ćerka Esme Redžepove krenula maminim stopama: I dalje verujem da me čuva sa neba! (video)

Autor: | 11/07/2019

0
Foto: Promo

Talenat i ljubav prema muzici, pesmi, magično se prenosi kroz gene, te je tako i lepa ćerka Esme Redžepove krenula maminim stopama i zakoračila na muzičku stazu svojom prvom numerom pod nazivom "Tebi se predajem".

Nasmejana i neodoljivo nalik svojoj mami, Eleonora Mustafovska, nastupaće pod neobičnim i zanimljivim umetničkim imenom - Malisha.

Esma Redžepova bila je makedonska pevačica romskog porekla, tekstopisac i žena koja je uvek želela da pomogne svakome kome je pomoć bila potrebna, održavajući bezbrojne humanitarne koncerte i nastupe. Esma je preminula 2016. godine, a Eleonora priznaje da je majčina smrt ostavila veliki trag na nju.

Foto: Promo

- Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje verujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama - kaže ona u razgovoru za Scenu i s ponosom napominje da savet svoje majke neće nikada zaboraviti:

- Veliki ljudi su uvek najskromniji. Kada imaš dve jabuke, uvek jednu pokloni nekome. Te njene reči ću zauvek pamtiti - kaže Malisha koja je svoju prvu pesmu "Tebi se predajem" snimila na sprskom jeziku, i koja već broji više od pola miliona pregleda.

hellomagazin.rs Promo