Arčijev prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Megan (foto)

Arčijev prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Megan (foto)

Autor: | 10/07/2019

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su nedavno krstili svog sina Arčija u strogoj tajnosti, na ceremoniji su prisustvovali tek odabrani članovi kraljevske porodice, dok je s Meganine strane na krštenju bila samo njena majka Dorija.

Megan Markl i princ Hari su strogo vodili računa da krštenje bude privatno, a da se u medije plasiraju slike tek nakon svega, strogo kontrolisane i samo one koje su oni odabrali. Zato je sve iznenadilo što je maleni Arči već imao svoj prvi javni izlazak u naručju ponosne mame Megan.

Megan se pojavila sa sinom u naručju na dobrotvornoj polo utakmici u kojoj su učestvovali prinčevi Hari i Vilijam, a u tome su odlučile da ih podrže i njihove supruge, vojvotkinja od Saseksa i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton.

Kejt je na utakmicu povela svoje troje dece, a Megan je povela sina koji je ukrao svu pažnju u njenim rukama. Bivša američka glumica je sve vreme grlila i ljubila sina, ali njeni kritičari su u tome videli samo još jedan način privlačenja medijske pažnje. Kejt se nikada nije tako rano pojavljivala s decom u javnosti, što je bio povod da krenu spekulacije da Megan sve radi planski i s namerom.
Embed from Getty Images

Ovo je inače bio prvi put da su se dve porodice pojavile zajedno u javnosti od Arčijevog rođenja i priča da su braća u svađi, kao i da se Kejt i Megan nikako ne podnose. Ipak, fotografije govore jednu sasvim drugu priču, a da li se radi o glumi ili je sve ovo predstava za javnost, ostaće "kraljevska tajna".

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još