Tajanstvena Iva Štrljić: O meni ništa ne znaju ni prijateljice, jer se ne poveravam!

Tajanstvena Iva Štrljić: O meni ništa ne znaju ni prijateljice, jer se ne poveravam!

Autor: | 09/07/2019

0

Glumica Iva Štrljić je neko o kome nećete naći priču na "žutim" novinskim stranama, o kome nećete čuti sočne tračeve, jer, lepa glumica ima sistem kako da svoj privatan život sačuva od budnog oka javnosti.

Na prvi pogled je otvorena i srdačna, nasmejana, ali, da li je baš tako?

- Jesam iskrena, komunikativna, ali nisam sasvim otvorena prema svim ljudima. S vremenom sam naučila da je vrlo važno biti oprezan. Oprez dolazi sa zrelošću - kaže Iva u razgovoru za Kurir.

Jedno od pitanja koje je gotovo nezaobilazno u mnogim intervjuima, ali i u svakodnevnim razgovorima je i  pitanje kada će stati pred matičara.

- Pitanje uvek najviše govori o onome koji pita, o pristojnosti čoveka koji postavlja jedno takvo pitanje. Zato tako nešto mene ne može da iznervira. Neko ko može da postavi takvo pitanje nije neko zbog koga bih se ja nervirala.

Sve vrlo zanima da li je Iva u emotivnoj vezi, jer ne priča ništa o svom emotivnom životu.

- Nikada ne govorim o njima, to ste veoma lepo primetili. To je prvenstveno deo mog kućnog vaspitanja, jer su emocije koje poklanjamo onome koga volimo nešto najdragocenije i nisu za kafenisanje i prepričavanje. Veoma sam zatvorena i mislim da je to u vremenu u kome ljudi nemaju respekta ni prema sopstvenoj, niti tuđoj intimi jedna veličanstvena osobina. O meni ništa ne znaju ni prijateljice, jer se ne poveravam. Verujem da im to smeta, ali ja svoj život ne dam, a tuđi me ne zanima. Retko se družim sa ženama, uglavnom su mi prijatelji muškarci.

Upitali su Ivu i da li ima odgovor na činjenicu da su sve više lepe, pametne, zgodne žene same.

- Mislim da to uopšte nije tačno. To je već pomalo izlizano mišljenje kojim se godinama maše kao zastavom u raznim komunikacijama, tekstovima, člancima, ali jednostavno nije blisko istini. Uostalom, svaki čovek, kao i svaka žena, u sebi ima nešto lepo. I nekome će se baš to njeno lepo svideti. Svako pronađe nekog uz koga će njegovom srcu biti toplo i udobno.

hellomagazin.rs Luka Šarac
Tagovi: iva štrljić