Poznata da prkosi pravilima, ali ovo je presedan: Vojvotkinja Megan u pregovorima oko novog posla

Poznata da prkosi pravilima, ali ovo je presedan: Vojvotkinja Megan u pregovorima oko novog posla

Autor: | 09/07/2019

0

Britanska kraljevska porodica je poznata po strogim pravilima kojih se svi članovi pridržavju vekovima unazad. Tako za dame sa kraljevskih dvorova nije prihvatljivo da idu bez najlon čarapa, nose napadnu garderobu ili krzno. Porodica mora da provede Božić zajedno, kao što i direktni naslednici britanske krune ne smeju da putuju zajedno na daleke destinacije.

Ovih i mnogih drugih pravila se pridržavaju svi, osim vojvotkinje Megan, koja je postala deo kraljevske porodice u maju prošle godine, kada se udala za princa Harija.  Šta više, sada je pronašla još jedan način da prkosi pravilima britanske krune.


Kako piše portal Dejlimejl vojvotkinja je u pregovorima sa modnim magazinom "Vogue". Ona bi pisala kolumnu o humanitarnim akcijama koje sprovodi sa suprugom princem Harijem. Na tu odluku navela je advokatica Amal Kluni sa kojom je bliska prijateljica, prenose britanski mediji.

Iako iz palate nisu želeli da komentarišu ove navode, izvori bliski ljudima iz Voguea tvrde da saradnja samo što nije dogovorena.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još