Otac Megan Markl čezne za ćerkom i unukom: Došao bih na krštenje, ali me nisu zvali

Otac Megan Markl čezne za ćerkom i unukom: Došao bih na krštenje, ali me nisu zvali

Autor: | 08/07/2019

0

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl i princ Hari su proteklog vikenda krstili svog sina Arčija, ali u uskom porodičnom krugu, samo od članova kraljevske porodice, dok je od Meganinih bila samo njena majka Dorija.

Otac Megan Markl, Tomas Markl, je i dalje nepoželjan u ćerkinom životu i ona ne želi ni na koji način da komunicira s njim. Tomas nije bio ni na njenom venčanju, zvanično nije upoznao ni ćerkinog muža princa Harija, ali je zato koristio svaku priliku da se "izjada" medijima, kako je odbačen, napušten i zaboravljen.

https://www.instagram.com/p/Bzla0ARH1rw/

Tako je i ovoga puta, nakon krštenja malenog Arčija, njegovog prvog unuka, Tomas izrazio žaljenje jer je ponovo zaboravljen.

- Došao bih da su me pozvali, ali nisu - jadao se Tomas medijima.

https://www.instagram.com/p/BzlU8CcnDxT/

Megan je odlučna u nameri da svog prvog sina zaštiti od svoje toksične porodice pa ih malenom Arčiju i sebi ne pušta ni blizu. Tomas Markl je naglasio kako oseća da bi bio dobrodošao na krštenju jer je i sam od detinjstva član Anglikanske Crkve.

- Postao sam ministrant sa 12 godina, a s 14 sam postao punopravni član Kraljičine Crkve, a Arči je moj unuk, tako da je logično da bih uživao u tome da sam bio prisutan na krštenju i poželeo svom unučiću sreću i blagoslov u životu - rekao je Tomas.

Inače, Megan je odlučila da svog oca izbaci iz svog života pošto je otkriveno da je učestvovao u nameštanju paparaci fotografija koje je dobrano naplatio, a iako je njena polusestra Samanta pokušala da krivicu prebaci na sebe, a zatim nastavila da napada Megan u želji da se na "krilima slave" brzo obogati - odnos Megan i Tomasa se nije popravio.

Tako je Arči kršten u intimnom krugu 25 članova kraljevske porodice, a krstio ga je nadbiskup Kanterberija. Od Meganine porodice, samo je njenoj majci Doriji bilo dopušteno da prisustvuje svečanosti.

https://www.instagram.com/p/BzlIUnmnaQm/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti