Od juna čak DEVET novih linija ER SRBIJE!

Od juna čak DEVET novih linija ER SRBIJE!

Autor: | 08/07/2019

0

Er Srbija je od juna uvela direktne letove ka devet novih gradova što predstavlja najveći broj novih destinacija od 2013. godine od kada kompanija posluje pod ovim imenom. Uvođenjem redovnih letova tokom cele godine ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, kao i sezonskih linija za Nicu i Zadar, nacionalni avio-prevoznik povećava broj svojih destinacija za gotovo petinu.

Inauguracioni letovi ka Helsinkiju i Barseloni obavljeni su 1. juna, nakon čega se letovi ka prestonici Finske obavljaju tri puta, a čuvenoj španskoj destinaciji dva puta nedeljno. Već narednog dana avioni Er Srbije poleteli su ka čak tri nove destinacije, spajajući Beograd sa Nicom i Madridom dva puta, a sa Kijevom tri puta nedeljno. Prvi let za Krasnodar obavljen je 3. juna, nakon čega se ka gradu na jugu Rusije leti tri puta nedeljno. Uvođenje letova za Rijeku i Kairo, koji se obavljaju dva puta nedeljno, obavljeno je 4. juna. Poslednjim inauguracionim letom od Beograda ka Zadru, Er Srbija je 21. juna obeležila povezivanje i sa ovim gradom u Hrvatskoj koji će na planu leta biti dva puta nedeljno tokom letnje sezone. 

Uvođenjem čak devet novih linija u toku samo jednog meseca, Er Srbija je još jednom potvrdila poziciju regionalnog lidera u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja. Veoma nas raduje što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima dalje ekspanzije. Pokretanje novih linija rezultat je vrednog višemesečnog rada brojnih službi srpske nacionalne avio-kompanije, što nas čini izuzetno ponosnim,” izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Povezivanjem srpske prestonice sa devet strateški raspoređenih novih destinacija i proširenjem međunarodne mreže Er Srbije na ukupno 49 destinacija nacionalni avio-prevoznik pruža snažnu podršku privredi i podstiče rast turizma.  

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Er Srbija

Najnovije vesti