Holivud u šoku: Diznijeva zvezda preminula u 21. godini! (video)

Holivud u šoku: Diznijeva zvezda preminula u 21. godini! (video)

Autor: | 07/07/2019

0

Zvezda Diznijevih ostvarenja, mladi američki glumac Kameron Bojs, kojeg je publika upoznala u serijama 'Potomci' i 'Jessie' kao i u  filmu 'Descendants', preminuo je u 21. godini, piše Mirror.

Predstavnik za štampu je izdao zvanično saopštenje u kojem se navodi usled čega je mladi glumac preminuo, ali se ne navodi od koje bolesti je bolovao.

- Teška srca vas obaveštavamo da smo u subotu ujutro izgubili Kamerona. Preminuo je u snu od posledica napada koji je pretrpeo zbog oboljenja od kojeg se lečio. Svet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svetala, ali njegov će duh nastaviti da živi kroz dobrotu i saosećanje svih koji su ga poznavali i voleli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata - rekao je predstavnik za štampu.

Počeo je da glumi s devet godina kada se pojavio u horor filmu 'Ogledala'. Dve godine posle toga imao je ulogu u filmu 'Odrasli' uz bok glumcima Salmi Hajek (52) i Adamu Sendleru (52).

Bio je i član ansambla serije 'Jessie' koja se emitovala na Diznijevom televizijskom kanalu. U toj je seriji sarađivao s glumicom Debi Rajan (26).

- Kameron Bojs od malih nogu je sanjao da sa svetom deli svoj umetnički talenat. Takođe, svojim je humanitarnim angažmanima hteo je da pomogne ljudima i napravi promene u njihovim životima. Izražavamo saučešće njegovoj porodici i saradnicima te se pridružujemo milionima njegovih obožavaoca koji tuguju zbog njegovog preranog odlaska - rekao je PR Diznijevog televizijskog programa.

hellomagazin.rs Guliver/Getty