Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Autor: | 05/07/2019

0

Tokom toplih julskih dana, novootvoreni šoping centar Ada Mall postaće mesto susreta za sve one koji žele da nauče razne tehnike opuštanja, umirenja, da saznaju šta je novo i aktuelno u svetu alternativne medicine i da iskuse različite vrste masaža i terapija koje nas oslobađaju od stresa

Ovog vikenda, u periodu od 12. do 14. jula, šoping centar Ada Mall pružiće jedinstveni događaj svojim posetiocima – postaće oaza mira i opuštanja, ZEN OAZA, sa programom koji će vas uvesti sasvim novi svet naspram užurbane svakodnevice.

Zbog svoje organske arhitekture koja je obla, prirodna, zbog dizajna i lepote prirodnog okruženja, šoping centar Ada Mall je idealan za ZEN OAZU, koja će u saradnji sa „Holističkom akademijom Maya“ okupiti stručnjake iz masaže, akupunkture, ajurvede, vrsne poznavaoce tehnika za opuštanje i oslobađanje o stresa, prirodne kozmetike i holističke nege. Program će biti podeljen u tri zone – RELAX, HANDMADE i ACTIVE.

Relax zona će se nalaziti odmah pri ulazu u šoping centar i biće mesto na kome ćete moći da probate masaže, proverite svoje zdravlje i nivoe stresa i saznate kako možete da budete srećniji i ispunjeniji uz tim „Holističke akademije Maya“.

Na drugom spratu čeka vas Handmade zona u kojoj ćete crtati mandale, fraktale, saznati kako vam kristali mogu pomoći da se osećate bolje i koji nakit od kristala baš vama pristaje. U ovom kutku šoping mola koji neguje pozitivne vibracije, biće iznenađenja za decu, igara i prilike da istraže svoje kreativne potencijale kroz crtanje, igranje i kreativne radionice.

Active zona vas čeka na terasi, gde ćemo pred zalazak sunca držati otvorene časove joge, tai čija, disanja i opuštanja.

Sve ovo će pratiti nežna muzika kirtan bendova, violine, udaračkih instrumenata i gonga.

„Kao stanovnici ove predivne planete koja nam nesebično pruža sve svoje lepote, osećamo obavezu da o njoj brinemo i da naše ambicije ne ugrožavaju buduće generacije koje se trudimo da što aktivnije osvešćujemo o značaju zaštite životne sredine“, kaže Jelena Vučković, leasing menadžerka GTC Srbija. Sa ovom misijom, šoping centar Ada Mall postaje mesto susreta i objedinjuje ljubav prema gastronomiji, uživanje i obilje zabavnog sadržaja za posetioce svih uzrasta.

Potražite hlad, duboku i inspirativnu priču o tome šta je zen u svakodnevici i mir pod belim krovovima Ada Mall šoping centra.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: ada mall