Stefan Živojinović neće devojku sa estrade: Šta će mi neka koja će da gleda u mene kao u tele?

Stefan Živojinović neće devojku sa estrade: Šta će mi neka koja će da gleda u mene kao u tele?

Autor: | 04/07/2019

0

Stefan Živojinović je krenuo maminim stopama, te lagano krči put ka uspehu na estradnom nebu, ali Lepa Brena želi i da ga uskoro vidi u braku, sa prepuno dece.

Ipak, mladi Živojinović je izbirljiv i ne želi da u brak uplovi tek tako, jer, kako sam kaže, potrebno mu je vreme da nekoga upozna, da vidi da li ga ta devojka zaista voli.

- Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao da se ženim. Dobro bi mi došao neki sin ili ćerka, a njima unuče, pa bi Brena konačno postala baba! - priča kroz smeh Stefan u razgovoru za Informer i objašnjava da je u ljubavi veoma izbirljiv.

https://www.instagram.com/p/ByxjmEnoSoN/

- Roditelji mi nikada nisu ništa govorili u vezi sa mojim devojkama zatoo što ja pažljivo biram. Ne mogu da se zaljubim na prvi pogled i odmah oženim. Treba mi godinu, dve, tri da dobro upoznam tu osobu da vidim da li me zaista voli, pa tek onda mogu da razmišljam o venčanju - objasnio je Stefan.

Mladi Živojinović ima i neke posebne uslove prilikom izbora devojke:

- Kod devojke mi je najbitnije da nam se poklope energije, razmišljsnja i stavovi. Bitno je i da ne bude opterećena mnome, već da ima svoj posao i neke ambicije. Šta će mi devojka koja će da gleda u mene kao u tele? - iskren je pevač.

Stefan ipak ne bi želeo da se skrasi kraj neke devojke koja dolazi sa estrade, a od njih čak i beži!

- Sve one lepo izgledaju na sceni. Gledam da bežim od pevačica kada je reč o zaljubljivanju. Želim neku s kojom ću imati lep i normalan život - poručio je zgodni Živojinović u intervjuu za Informer.

https://www.instagram.com/p/BvXAk0hgW11/

hellomagazin.rs ATA Images