Nina Badrić slavi 47. rođendan i izgleda kao boginja: Strah od starenja je skroz bespotreban!

Nina Badrić slavi 47. rođendan i izgleda kao boginja: Strah od starenja je skroz bespotreban!

Autor: | 04/07/2019

0

Harizmatična i senzualna, pevačica Nina Badrić je neko koga voli čitav region, njene pesme se pevaju horski na koncertima, ali je ljudi vole i zbog njene otvorenosti i načina na koji gleda na život.

Nina danas slavi 47. rođendan, ali jednako zanosna kao i kada je imala 20. Za nju je strarenje samo protok vremena koji se beleži u kalendaru i ništa drugo.

https://www.instagram.com/p/BzclGIAFkty/

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će sve nas jednog dana da dočeka. Plašili se mi ili ne. Plašim se nemoći, a ne starosti - rekla je Nina u razgovoru za Blic i napomenula da su prijatelji njeno blago koje čuva. Posebno se dotakla dugogodišnjeg prijateljstva sa Aleksandrom Meljničenko:

- Prijateljstva su dragocena i prijatelji su birana porodica. Možete da pronađete prave male dragulje ako pažljivo birate. Sandra je upravo jedna od takvih osoba - iskrena je Nina.

Nina je u horoskopu Rak, ali da li je i tako emotivna kao što se priča za taj znak, da li joj reči "volim te", lako skliznu s usana?

- Čarobne reči volim da kažem svim bitnim osobama u životu, jer je potrebno dati do znanja koliko su nam najbliži značajni i podrška u novim borbama. Emocije su sastavan deo mojih dana i nemam problem da pokažem šta mislim i osećam - rekla je lepa Nina i naglasila da ne troši vreme na bespotrebne drame i svađe, jer jednostavno nije takva osoba.

https://www.instagram.com/p/BzIBzw9lNJI/

- Nisam konfliktna osoba, pa me nije tako lako naljutiti. Ništa čoveku ne vredi ako nema mir u duši. To je najveće bogatstvo.

Mi se pridružujemo čestitkama, jer Nina Badrić je zaista neko kome vreme ne može ništa, već samo daje onu divnu notu senzuačlnosti koju ona savršeno nosi.

https://www.instagram.com/p/BzZ-NCsF5TA/

 

hellomagazin.rs Slavko Sobin
Tagovi: nina badrić

Najnovije vesti