Fanovi u neverici i suzama: Zbogom Kventinu Tarantinu!

Fanovi u neverici i suzama: Zbogom Kventinu Tarantinu!

Autor: | 04/07/2019

0

Jedan od najpopularnijih režisera u Holivudu, čiji se filmovi iščekuju sa nestrpljenjem, rastužio je svoje verne fanove.

Naime, Kventin Tarantino je već u nekoliko navrata istakao da će otići u penziju kada snimi deset filmova, ali čini se da je njegovo deveto remek delo "Once Upon A Time In Hollywood", u kom glavne uloge tumače Bred Pit i Leonardo Dikaprio, kraj njegove režiserske karijere.

-Što se teatralnih filmova tiče, mislim da sam došao do kraja svog puta. Vidim sebe na drugi način - kako pišem knjige ili pozorišna dela, tako da i dalje budem kreativan. Mislim da sam filmovima dao sve što sam imao, rekao je režiser a onda dodao da će možda njegovo najnovije ostvaranje biti poslednje.

-Ako dobro prođe, možda i ne budem išao na deseti film. Možda odmah stanem. Videćemo, prokomentarisao je Tarantino.

Bred Pit koji je i sam najavio povlačenje iz glume zbog toga što je, kako je rekao, Holivud igra za mlade, tvrdi da je Tarantino ozbiljan u svojoj nameri.

-Mislim da on uopšte ne blefira. Mislim da je mrtav ozbiljan. I na neki način otvoreno žalim što mu to kažem, ali on razume kako je to kad režiseri počinju da osećaju da su izvan igre. Ali on ima druge planove i još se dugo nećemo oprostiti od njega u potpunosti, istakao je Pit za "Dži Kju"

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram