Ono što je princ Vilijam uradio na rođendan pokojne majke, raznežilo je sve

Ono što je princ Vilijam uradio na rođendan pokojne majke, raznežilo je sve

Autor: | 03/07/2019

0

Uskoro se navršavaju 22 godine od kako je princeza Dajana izgubila život u saobraćajnoj nesreći. To vreme nije izbrisalo sećanje na "englesku ružu", a važni datumi su posebno dirljivi za njene sinove, prinčeve Vilijama i Harija, ali i za brojne obožavaoce širom sveta koji tuguju za princezom i njenom tragičnom sudbinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emirates24/7 (@emirates_247) on May 18, 2019 at 2:10am PDT


Važan datum je i 1. jul, dan kada bi princeza Dajana napunila 58 godina, da je među živima.Tog dana ispred Kensigtonske palate okupili su se mnogobrojni poštovaoci njenog lika kako bi joj odali počast,a princ Vilijam je izašao iz palate kako bi im se zahvalio što čuvaju sećanje na njegovu majku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by خانواده سلطنتی (@royal.family.video.pic) on Jul 3, 2019 at 12:22am PDT


-Princ Vilijam mi je rekao kako zna da godinama dolazimo ovde i zahvalio mi na tome što radimo za njegovu majku. Još uvek drhitim, vrlo sam dirnut njegovim gestom', izjavio je Britanac Džon Lougrej ,a prenosi portal portal Thecut.com i dodao kako se princ divio bedževima sa likom princeze Dajane kojima je ukrasio šešir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cuenta Oficial de ¡HOLA! TV (@holatv) on Jul 3, 2019 at 5:01am PDT


Dajana je zajedno sa svojim partnerom, milijarderom Dodijem al Fajedom, poginula u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu, bežeći od paparaca 31. avgusta 1997.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti