Neda Ukraden i Džiboni zajedno, da li je na pomolu duet?

Neda Ukraden i Džiboni zajedno, da li je na pomolu duet?

Autor: | 02/07/2019

0

Nedavna fotografija pop dive Nede Ukraden i muzičara Džibonija ustalasala je javnost do mere da su se pojavile spekulacije da je na pomolu nova saradnja.

Sigurni smo da bi dvoje osvedočenih umetnika, napravili pravi bum na sceni nekom zajedničkom pesmom, međutim za sada su poprilicno tajnoviti. Imajući u vidu da je Neda kroz čitavu karijeru imala nebrojeno hitova i mnoštvo različitih autora, ovo bi za početak bila prva saradnja sa sjajnim Džibonijem.

- Džibonija sam srela u Hrvatskom muzičkom zavodu gde se snimao jedan deo filma o Đorđu Novkoviću, u kojem su pozvani da svedoče i govore o ovom velikom jugoslovenskom kompozitoru njegovi saradnici, pevači, tekstopisci, kolege kompozitori. Ja sam naravno, pozvana da govorim o našoj izuzetno  uspešnoj saradnji iz koje su nastali mnogi slavni hitovi poput Zora je, Boli, boli, Došlo doba da se rastajemo, Samo je nebo iznad nas, Majko , majko , ali i kao neko ko je sa Đorđem Novkovićem bio prijatelj, sugradjanin u Sarajevu. Zanimljivo, Đorđe je rođen u Vladimircima kod Šapca. Inače sa Džibonijem sam razgovarala o mogućoj saradnji, i oboje smo se složili da bi to moglo biti veliki i zanimljiv izazov za oboje - rekla nam je pop diva Neda Ukraden.

hellomagazin.rs Privatna arhiva

Pročitajte još