Ljubavni brodolomi i razvodi ih spojili: Emina Jahović i Nataša Bekvalac u duetskoj pesmi! (video)

Ljubavni brodolomi i razvodi ih spojili: Emina Jahović i Nataša Bekvalac u duetskoj pesmi! (video)

Autor: | 02/07/2019

0

Nataša Bekvalac i Emina JAhović važe za dve najatraktivnije pop zvezde koje svojim hitovima obaraju rekorde u pregledima, a njihov jedini zajednički projekat, numera "Gospodine", ima već punih osam godina, te su odlučile da svoja slična životna iskustva, ljubavne brodolome i razvode, pretoče u novu duetsku pesmu koju će objaviti nakon leta.

U javnosti se dugo spekulisalo da pevačice nisu u dobrim odnosima, što nijedna od njih nije želela ni da potvrdi ni da demantuje. Ipak, kao dve žene koje su za sobom ostavile neke teške situacije, krahove ljubavi i razvod, odlučile su da te svoje emocije podele sa publikom kroz pesmu.

Emina je napisala pesmu, a onda je predložila Nataši da ukrste glasove u priči koja je vrlo lična i na neki način oslikava život i jedne i druge.

- Ni Emini, ni Nataši nije stran razvod, a Emina je i te kako bila inspirisana dešavanjima kada je pisala numeru. Odmah se setila koleginice i prijateljice i predložila joj da snime duet, što je Nataša sa oduševljenjem prihvatila. Budući da je pesma “Gospodine” i te kako bila hit, sigurne su da će nova numera dotaći srca mnogih dama koje su prošle kroz sličnu situaciju. Budući da se godinama unazad druže, a često i sreću na prestoničkim dešavanjima, Emina i Nataša su se odmah nakon jednog razgovora dogovorile o svim detaljima za novi duet. Čim prođe leto, one će snimiti i spot za pesmu, koji će odmah potom biti predstavljen publici. Jedva čekaju da ukrste glasove, a publika će sigurno biti oduševljena time što će im predstaviti - otkrio je izvor Blica.

Dok se Emina i Nataša ne pojave sa novim duetom, poslušajmo i pogledajmo kako je izgledao ovaj "spoj" pre osam godina u numeri "Gospodine".

hellomagazin.rs ATA Images