Otkriveni neuspeli pokušaji zavođenja princa Vilijama: Jedna Megan ga nije volela! (video)

Otkriveni neuspeli pokušaji zavođenja princa Vilijama: Jedna Megan ga nije volela! (video)

Autor: | 01/07/2019

0

U novoj knjizi koja se bavi životom britanske kraljevske porodice otkrivene su i neke tajne iz ljubavnog života princa Vilijama, pre nego što je upoznao svoju buduću suprugu Kejt Midlton.

Kraljevska biografkinja Keti Nikol u svojoj novoj knjizi 'Kate:The Future Queen' opisala je Vilijamove neuspele pokušaje zavođenja koleginice na univerzitetu Sent Endrjuz.

- Mnoge devojke su išle u ekstreme kako bi ga upoznale, neke su čak i menjale studijske programe kako bi mu bile što bliže. Ipak, neke devojke uopšte nisu bile zainteresovane za princa, pa čak ni jedina za kojom je on patio: Teksaška naslednica Megan Gunderman.

Kraljevska biografkinja piše kako je Vilijam prvo zapazio Megan Gunderman - Gundi, a kada ju je najzad pozvao na večeru, što nije često radio, ona ga je odbila, zbog čega se još više zaljubio.

- Čuo sam Vilijama kako je moli da izađe s njim, ali ona ga je odbila - rekao je jedan njegov prijatelj s fakulteta i dodao:

- Stalno ju je ispitivao: 'Zašto ne želiš da izađeš sa mnom?'. Ona jednostavno nije bila zainteresovana.

Ona je postala osnivačica i predsednica dobrotvornog fonda 'Foundation For Tomorrow', a našla je i pravu ljubav, udala se za bivšeg igrača NFL-a Džejsona Sihorna 2017., piše večernji.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty