Dea Đurđević: Skinula sam deo gipsa, ali Bože zdravlja, uskoro skidam sve!

Dea Đurđević: Skinula sam deo gipsa, ali Bože zdravlja, uskoro skidam sve!

01/07/2019

0

Dea Đurđević s velikim optimizmom, voljom i željom hrabro nastavlja put ka izlečenju, tako da je sa fanovima na Instagramu podelila i najnoviju fotografiju ali bez medicinske mitele i dela gipsa na povređenoj ruci. 

Dea je objasnila da se oseća sve bolje i spremna je da uskoro ponovo stane pred kamere svoje matične TV kuće:

https://www.instagram.com/p/ByqPJL1AhfL/

- Imam još uvek gips, ali samo na donjem delu ruke. Imala sam mnogo veći gips nego što sada imam... Skinula sam deo gipsa, ali Bože zdravlja, uskoro skidam sve! Nadam se da ću skinuti i drugi deo gipsa do kraja nedelje - otkrila je nasmejana Dea.

Kako je harizmatična voditeljka navela, njen doktor koji je zaslužan za njen oporavak od strašne nesreće, Marko Bumbaširević, je prezadovoljan kako se odvija njen oporavak.

- Zadovoljan je i kaže da sada samo treba da idem na terapije, to je sada najvažniji deo - objasnila je ona, pa istakla da joj posebnu snagu daju ljudi koje svakodnevno sreće.

- Svi su oduševljeni, svi su srećni zbog meni, što mi daje dodatnu motivacijurekla je Dea za Premijeru, a prenosi Kurir.

https://www.instagram.com/p/By7LknJIZ0j/

hellomagazin.rs Instagram/deadjurdjevic_official
Tagovi: Dea Đurđević

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

2235 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti