Ana Sević je proslavila rođendan ćerki Loreni, ali Darko nije došao!

Ana Sević je proslavila rođendan ćerki Loreni, ali Darko nije došao!

Autor: | 30/06/2019

0

Nekadašnji bračni par Ana Sević i Darko Lazić imaju ćerku Lorenu, koja će 10. jula napuniti pet godina, a mama joj je malo ranije organizovala žurku, na kojoj se tata nije pojavio zbog obaveza koje imao za taj dan.

Darko Lazić je naime tog dana izveo iz porodilišta svog sina Alekseja i verenicu Marinu Gagić, koja se u ponedeljak porodila, a onda je morao na zakazan nastup, te nije stigao na proslavu ćerkinog rođendana.

Ana je sve organizovala sama, jer za Lorenu joj nije teško ništa da uradi.

- Zahtevno je za ljude koji su kao ja, koji su perfekcionisti kao ja, ali uživam u tome i navikla sam da sve tako funkiconiše, sve mora da bude pod kontrolom, ali za svoje dete ništa mi nije teško. Ona je divno dete, ovkvih deset bih mogla da gajim istovremeno koliko je divna - rekla je Sevićka u Premijeri Specijal na TV Pinku.

Na pitanje zašto Darko nije prisutan na rođendanu svoje ćerke, Ana je kratko rekla "Nije", a zatim je iznela svoj komentar na to što su se mnogi iznenadili jer je čestitala Darku na rođenju sina.

- Nema mesta za neke priče, meni je fascinantno i strašno što je to nešto neočekivano, za mene nema mesta za takve priče, meni je sasvim normalno da mi tako funkcionišemo i da jedno drugom želimo sve najlepše. Ja njemu želim sve najbolje uvek, tako je i ovaj put u njegovoj najlepšoj ulozi u životu - navela je pevačica.

Na proslavi Loreninog petog rođendana pojavili su se i Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su dugogodišnji prijatelji Ane Sević i njenog bivšeg supruga.

A ovako je izgledala proslava Loreninog prvog rođendana, dok su Darko i Ana još uvek bili u braku.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti