Goca Tržan otkrila šta zaista misli o Ivani Peters

Goca Tržan otkrila šta zaista misli o Ivani Peters

Autor: | 28/06/2019

0


Goca Tržan i Ivana Peters su na vrhuncu slave jedne od najpopularnijih dens grupa devedesetih “Tap 011” , odlučile da je napuste i krenu dalje različitim putevima. Goca je započela solo karijeru, a Ivana je osnovala grupu "Negativ".

-Danas obožavam Gocinu otvorenost, što mi je nekada kod nje najviše smetalo. Smatrala sam da je isuviše ekstrovertna, na svoju štetu, što danas cenim i smatram vrlinom i hrabrošću, rekla je Ivana svojevremeno za "Hello!", a Goca je otkrila kakvo mišljenje ima o nekadašnjoj koleginici iz benda.

View this post on Instagram

A post shared by @goca_ivana_fp on Apr 9, 2019 at 5:15am PDT

-Prema Ivani imam neki majčinski nagon. U nekim trenucima dolazilo mi je da je zadavim, a već posle nekoliko minuta grlila bih je i ljubila kao majka ludo dete. Bila je povodljiva i sklona da joj drugi nameću mišljenje. To je njena priroda, ona je Lavica, voli svoje, ali se utapa u okolinu. Onda u nekom trenutku “otkači” i sve naglo prekine. Kod Ivane mi se sviđa njena umetnička, tanana priroda, koja nije karakteristična za mene. Ja sam pragmatična, a ona od početka do kraja predana umetnosti.

Da su ostale prijateljica i danas Goca je potvrdila fotografijom koju je objavila na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jun 27, 2019 at 3:10pm PDT

-Moj saborac. Prijatelji zauvek, napisala je Goca pored njihove zajedničke fotografije.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još