Pamela Anderson u suzama: Teško je prihvatiti slomljeno srce i da su zadnje dve godine mog života bile velika laž!

Pamela Anderson u suzama: Teško je prihvatiti slomljeno srce i da su zadnje dve godine mog života bile velika laž!

Autor: | 25/06/2019

0

Iako je čitav svet sumnjao u vezu Pamele Andersen i fudbalera Adila Ramija, ona je želela da veruje u ljubav i da je najzad pronašla čoveka koji je voli i razume. Ipak, ispostavilo se da su sumnje bile opravdane i da je sve bila samo ružna obmana s njegove strane...

Posle dve godine veze i njenog odlaska u Francusku da bi bila s njim, Pamela je došla do saznanja da njen momak nije ni malo naivan i da je sve vreme vara. Svoja saznanja i osećanja je podelila sa svima na Instagramu dirktno optuživši Adila i nazvavši ga čudovištem.

- Teško je prihvatiti slomljeno srce i da su zadnje dve godine mog života bile velika laž. Obmanuta sam, navedena da mislim kako smo imali 'veliku ljubav'. Slomljena sam jer sam u zadnjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Šalio se na račun drugih igrača koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena. Nazivao ih je čudovištima. Ali, ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće kontrolisati srca i umove dve žene. Sigurna sam kako nas je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla tolikim ljudima, a sebi nisam mogla da pomognem - napisala je Pamela Anderson na svom Instagramu.

Fudbaler Adil Rami nije se još oglasio.

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti