Nakon svih nedaća vreme je za slavlje: Darko Lazić dobio sina!

Nakon svih nedaća vreme je za slavlje: Darko Lazić dobio sina!

Autor: | 24/06/2019

0

Pevač Darko Lazić je nakon stravične nesreće u kojoj je umalo izgubio život, kao i nakon razvoda od Ane Sević s kojom ima ćerku, uplovio u vezu sa Marinom Gagić, koja mu je ovog 24. juna, rodila sina!

U ranim jutarnjim satima, tačnije u 7 i 15 ovoga jutra, Darko je postao tata jednom dečaku kome su dali divno ime.

- Draga naša familijo, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 7:15 je na ovaj svet došao nas mali anđeo, naš sin Aleksej . Tako da želimo ovu radosnu vest podelimo i sa vama, veliki pozdrav - Pevač je ovim rečima obavestio sve putem Instagrama, uz sliku plavog mede i imenom novog člana porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@lazardarkovic91) on Jun 23, 2019 at 10:34pm PDT

Portal Pink.rs pozvao je Darka kako bi mu uputili čestitke i saznali kako se oseća sada kada je dobio sina.

- Presrećan sam! Marina se porodila jutros, sve je prošlo odlično, porodila se prirodnim putem. Ona sad odmara, a beba je odlično, što se kaže 'prava momčina'. Ja sam trenutno kući i ne mogu da vam opišem sreću koju osećam - rekao je Darko.

Na pitanje da li je video bebu, odgovara očarano:

- Joj, meden je, presladak. Ljubi ga taja! Ne vidi se još na koga liči, samo da mi je živ i zdrav. Porođaj je dobro prošao, Marina je u apartmanu. Nisam mogao dugo da se zadržavam, jer u bolnici vlada neka bakterija, nisam siguran šta se dešava - rekao je Darko za SrbijaDanas.

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images