Darko Lazić bez pardona o bivšoj supruzi: Otarasio sam se zla od žene!

Darko Lazić bez pardona o bivšoj supruzi: Otarasio sam se zla od žene!

Autor: | 23/06/2019

0

Bračni život javnih ličnosti je pod konstantnom lupom javnosti, ali niko zaista ne zna šta se dešava između njihova "četiri zida". Ipak, izjave i slike koje se pojavljuju u medijima grade priču koja se nadograđuje i buja, a niko nije siguran gde je istina, a gde je proizvoljno tumačenje izgovorenog.

Foto Mirko Tabašević

Darko Lazić sa Anom Sević ima divnu čerkicu Lorenu, a njihov brak je do pre kratkog vremena u javnosti važio za jedan od stabilnijih. Ipak, nakon pevačeve nesreće, sve je krenulo nizbrdo, Ana i Darko su se razišli, svako je krenuo svojim putem, pronašavši nove emotivne partnere.

Darko sa Marinom Gagić očekuje rođenje svog drugog deteta, a o bivšoj supruzi nema ni malo lepo mišljenje, iako je to žena koja je majka njegove ćerke i žena koju je nekada voleo i s kojom je proveo lepe godine u braku.

Darko je u razgovoru s novinarima, na pitanje da li može da uporedi sadašnju devojku i bivšu suprugu odgovorio:

- Molim te, odmah ću da se ogradim! Neću ni u jednom trenutku da poredim Marinu i Anu. Pa to bi bilo kao da ja tebi tražim da uporediš nešto neuporedivo. Mani me toga - rekao je prilično oštro Darko za Svet, da bi zatim naglasio:

- Otarasio sam se zla od žene. Život me je nagradio i sada neću da spominjem bivšu ženu ni u kom kontekstu. Prošli život je iza mene, živim novi život! Ovo je moj novi život - Marina i naš sin Aleksej! Mogu da pričam samo o Marini.

Da li je ovakva Darkova izjava u redu ili ne?

Da, Ana je njega uništila i treba da kaže sve najgore o njoj!
Ne, Ana je majka njegovog deteta, takve stvari se ne pričaju!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs/m.g. ATA Images/Mirko Tabašević