Severina otkrila tajnu besprekorne linije: Šta se nalazi na jelovniku zgodne pevačice

Severina otkrila tajnu besprekorne linije: Šta se nalazi na jelovniku zgodne pevačice

Autor: | 18/06/2019

0

Severina je zaista kao dobro vino - što je starija, to bolje izgleda. Iako je već oduvala 47 svećica na rođendanskoj torti, na izgledu joj zavide dvostruko mlađe devojke, koje priželjkuju da imaju liniju kao ona. U čemu je tajna njenog dobrog izgleda, popularna pevačica je otkrila za Exkluziv.hr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Apr 22, 2019 at 4:05am PDT


– Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica – ispričala je i dodala da svakog jutra dan započne uz smuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Mar 15, 2019 at 6:34am PDT


– Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane – otkrila je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

– Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem – kaže Seve i ističe da nije tip koji svakodnevno ide u teretanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 10, 2019 at 10:05am PST


– U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta.- rekla je i dodala da trčanje za sinom Aleksandrom smatra najboljim treningom.
Hellomagazin.rs Jelena Balić/Instagram
Tagovi: severina