Severina ne drži dijetu: Volim da jedem i mogu mnogo da pojedem!

Severina ne drži dijetu: Volim da jedem i mogu mnogo da pojedem!

Autor: | 16/06/2019

0

Njene pesme s poslednjeg albuma 'Halo' preslušane su više od 230 miliona puta,a pripreme za letnje koncerte već su počele. Izgledati kao Severina nije lako, ali ovo su njene tajne.

Atraktivna pevačica oduvek je važila kao žena s najboljim telom na estradi i upravo zbog toga u zadnje vreme svi pričaju o Severininoj liniji.

U poslednjem spotu, ali i na fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu već mesecima  nailazi na podeljena mišljenja. Dok je jedni hvale kako za svoje godine izgleda besprekorno, toliko da bi joj i duplo mlađe žene pozavidele, neki fanovi smatraju da je ipak premršava.

https://www.instagram.com/p/ByvHUQbBHdm/

Kakve god afinitete imali, mnogi će se ipak složiti da pevačica izgleda bolje nego ikada pa su je na  jednom zagrebačkom eventu priveli na klasično žensko ispitivanje - šta jede, koliko vežba, koja je tajna? Otkrila nam je dobro čuvane detalje i omiljene namirnice.

- Ja jako volim da jedem dosta voća, ali i povrća, ustvari jedem sve.  U poslednje vreme jako mnogo voća, a sada mi paše svo šumsko voće, dinje, lubenica - otkrila je.

Kažu da godine nose svoje, ali nekako nam izgleda da Severina u toj borbi vodi. Odoleva vremenu, a razlog su, kaže, neke navike koje je davno usvojila.

- Davno sam odlučila da neću svoje telo zasitim toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da  ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali jako volim da jedem i mogu mnogo da pojedem - dodala je.

https://www.instagram.com/p/BypWzK4BM5z/

Dan voli da započne i s popularnim smutijima. Kombinacije voća i povrća su raznovrsne zavisno od toga šta joj se nađe u frižideru ili šta joj se u tom trenutku jede. Zato im je šapnula koja je njena omiljena kombinacija voća i povrća za početak dana, posebno leti.

- Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom i ponekad ubacim malo banane za gustini, ali zna da bude dobro i bez banane - rekla je.

https://www.instagram.com/p/Bycx8bAhpo8/

Uz ishranu, uvek je važno i vežbati, ali majčinstvo smatra najvećim razlogom dobre figure. Uz jogu koju već godinama praktikuje, trčanje za malim Aleksandrom ipak smatra najboljim treningom.

- U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri- četiri puta.

https://www.instagram.com/p/BydDsojhtXs/

Na kraju se sve svodi na jedno - i zvezde su samo ljudi pa zdrave navike moraju i oni da usvoje. Sada znamo koji je Severinin najdraži smuti, ali nema tog magičnog napitka niti kapsule koja te u sekundi može transformirati.

https://www.instagram.com/p/BwSDhvEBuDd/

hellomagazin.rs/m.g. Goran Peresin
Tagovi: severina

Pročitajte još