Goca Tržan priznala: U kući sam manja od makovog zrna

Goca Tržan priznala: U kući sam manja od makovog zrna

14/06/2019

0


Iako je sezona kupanja i sunčanja počela, pop zvezdu Gocu Tržan nećemo videti na nekoj od popularnih plaža luksuznih kompleksa. Kako kaže, ona radije bira šetnju po prirodi.


- Ja sam sirotinja, raja... Ja ne idem na skupe plaže (smeh). Ja izuzetno volim prirodu i u poslednje vreme sam veći fan Žabljaka i Durmitora. Prošle godine smo bili tamo kod prijatelja i obišli smo sve što smo mogli da obiđemo - šetali smo kroz šume, brali borovnice... Ja sam, u principu, naturalista. Volim prirodu, a to izveštačeno - ja se, kao, trtim na plaži, malo mi je to... Mislim, prošle su me te dečije bolesti. Imam dovoljno godina da znam da želim da uživam u životu, u prirodi. Otuđili smo se mnogo od prirode, a zapravo nam ona jedino nedostaje - priznala je Goca, koja je demantovala tvrdnje da njen suprug Raša Novaković od nje ne sme da pisne. Kako kaže, situacija je obrnuta.

- Šta ne sme da se čuje?! On je Crnogorac, otac mu je iz Bijelog Polja, ja sam manja od makovog zrna u kući. Ja tako malo mašem pred kamerama, ali zna se ko je gazda u kući - iskrena je bila Goca, čiji intervju u celosti možete pogledati u nastavku:

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti