Karma je opasan igrač: Kloi Kardašijan je bila Tristanova ljubavnica, dok mu je devojka bila trudna!

Karma je opasan igrač: Kloi Kardašijan je bila Tristanova ljubavnica, dok mu je devojka bila trudna!

Autor: | 13/06/2019

0

Kloi Kardašijan u utorak uveče priznala je na Instagramu da je i sama bila ljubavnica Tristana Tompsona, u trenutku dok je njegova tadašnja partnerka Džordan Krejg bila trudna.

Kloi je dala ovu izjavu za javnost nakon što je Džordan objavila sudska dokumenta u kojima to tvrdi, a rijaliti zvezda istakla je da je razočarana zbog svega, i usput se izvinila.

Ona je potom otkrila detalje početka veze sa Tompsonom, koja je otpočela 2017, objasnivši šta joj je poznati sportista tada rekao, dodajući da nije bila upućena u to da ja zauzet. Podsetimo, njihov zajednički život okončan je u feburaru ove godine, kada je košarkaš "uhvaćen" dok se ljubio sa još jednom u nizu prolaznih devojaka u njegovom životu - Džordan Vuds - najboljom prijateljicom Kloine sestre Kajli Džener.

Ovo je bila kap koja je prelila čašu u njegovom odnosu sa Kardašijankom, s obzirom da ju je Tristan već nekoliko puta do tada varao, između ostalog i samo par dana pre nego što je ona na svet donela njihovu 14-mesečnu ćerkicu Tru.

Ali, čini se da je karma opasan igrač, s obzirom da se sada ispostavila da je i ona sama bila u ulozi "ljubavnice" i to dok je gore pomenuta Džordan takođe bila u drugom stanju.

Ova optužba izneta je u sudskom dokumentu za alimentaciju koji je Džordan priložila. Ona je tu dodala i da se preselila iz zajedničke kuće u Klivlendu, kada je saznala za izdaju.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty