Dea Đurđević se vraća na male ekrane, ali pod ovim uslovima

Dea Đurđević se vraća na male ekrane, ali pod ovim uslovima

Autor: | 12/06/2019

0

Dea Đurđević uskoro se vraća na posao, a voditeljka je uprkos teškom periodu koji je iza nje, uvek nasmejana. Ona će nastaviti sa oporavkom, ali će i raditi, što je oduševilo mnogobrojne gledaoce koji su njen oporavak pratili iz dana u dan nakon stravične saobraćajke koja se dogodila u februaru.

-Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima, planirano je da se već u julu vrati u jutarnju emisiju. Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će oko dva sata biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više. Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi, naveo je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Apr 8, 2019 at 2:53pm PDT


Đurđevićeva je potvrdila da se oseća spremnom da nastavi sa svojim poslom.

-O tačnom datumu povrtaka u studio odlučuju lekari, a ja se osećam spremno i jedva čekam da se vratim na posao. Oporavak je i dalje u toku. Još uvek pokušavam rehabilitacijom da umanjim posledice višestrukih teških povreda, rekla je kroz smeh Dea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jan 7, 2017 at 2:20am PST


Predrag Sarapa se raduje povratku koleginice i jedva čeka da ponovo zajedno rade.

-Svi se radujemo skorom Deinom povratku. Mi smo tim koji pobeđuje i sve vreme smo radili timski. Njeno mesto je u "Novom jutru" i jedva čekam da ponovo sa osmehom počnemo program, rekao je voditelj.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Dea Đurđević