FOREO predstavlja LUNA 3: U junu 30 odsto popusta na  LUNA play plus

FOREO predstavlja LUNA 3: U junu 30 odsto popusta na LUNA play plus

Autor: | 11/06/2019

0

U danima kada predstavlja prvi pametni uređaj koji istovremeno pruža dubinsko čišćenje lica i masažu kojom se učvršćuje tonus kože, švedski brend obezbedio je tokom juna i specijalnu 30 odsto umanjenu cenu uređaja LUNA play plus u svim dm drogerijama 

Švedski brend za negu lepote i velnesa FOREO predstavlja sjajni novitet u seriji LUNA uređaja za čišćenje lica - dugoočekivani LUNA 3.

Novi LUNA 3 prvi je uređaj za negu kože na tržištu koji kombinuje ultra mekanu, higijensku četkicu za čišćenje lica sa nizom posebnih režima za masažu kojima se upravlja putem aplikacije FOREO app.

O popularnosti najnovijih uređaja koji pomeraju granice u nezi lepote svedoči više od 20 miliona klijenata širom sveta koji trenutno koriste FOREO LUNA kao osnovu svoje dnevne beauty rutine Švedski brend je prošao dug put od kada je osnivač kompanije FOREO, Filip Sedić, prvi put predstavio svoju ideju pre svega šest godina.

-Moja supruga Ivana uvek je bila strastveni poklonik nege kože i isprobavala je razne proizvode. Kada je 2012. godine počela da koristi četkicu za lice jednog  poznatog brenda, ispostavilo se da taj „najbolji“ proizvod nimalo nije prijao njenom tenu. Kada sam malo bolje pogledao, shvatio sam da čišćenje takvim uređajem ne može biti bolje od umivanja rukama – glava uređaja sa najlonskim četkicama lako postaje podloga za stvaranje bakterija i previše iritira kožu. Na naše iznenađenje, na tržištu nije postojala četkica te vrste koja pruža nežniji dodir koži i higijenske standarde koji sprečavaju iritaciju, pa smo došli na ideju da sami kreiramo takav uređaj, objašnjava Sedić.

LUNA 3 predstavlja poslednju u nizu inovacija u seriji LUNA uređaja, a ultra-higijenski silikonski uređaj pruža jače T-sonične pulsacije i USB punjenje za max. 650 upotreba. Osim toga, nova zvezda”  LUNA serije ima sledeće karakteristike:

  • 30% duže dodirne tačke - za one delove lica koji nisu lako dostupni I za još dublje čišćenje pora;
  • 30% veća glava četkice - veća površina za čišćenje omogućava delotvornije čišćenje lica;
  • 25% mekše dodirne tačke - glatko klizi po koži, bez povlačenja ili istezanja, čuvajući prirodnu elastičnost kože;
  • 16 nivoa jačine pulsiranja - odaberite jačinu koja vam najviše odgovara uz max. 8000 pulsacija u minutu;
  • priključena aplikacija - nudi personalizovani režim i niz modaliteta za masažu koja učvršćuje lice;
  • veća snaga punjenja - do 650 upotreba uz svega jedno punjenje, sa 100% vodootpornim zatvaračem;
  • univerzalno dugme za uključivanje uređaja - prikladno smešteno na zadnjoj strani, omogućava jednostavnu upotrebu.

 

U kompaniji FOREO objašnjavaju zašto je LUNA 3 revolucionarni uređaj koji na novi način oblikuje svet lepote i tehnologije: „U suštini, pružamo način da se premosti jaz između nege kože i brige o sebi, prema želji naših klijenata. Istraživanja pokazuju da više od 50 odsto ispitanika u starosnoj grupi od 25 do 34 godine, koji vode računa o svom izgledu, više cene proizvode prilagođene njihovim potrebama i želji da prihvate sopstvenu definiciju lepote”.

-FOREO se upravo oslanja na ovakve stavove svojih potrošača i zato je uređaj LUNA 3 povezan sa aplikacijom FOREO For You, čime se korisnicima pruža više mogućnosti da potpuno personalizuju svoje FOREO iskustvo od samog početka. Želimo da podsetimo naše klijente da, koju god definiciju lepote imaju u vidu, lepoj koži je potrebno svakodnevno čišćenje i nega kako bi izgledala najbolje što može, poručili su iz kompanije.

FOREO ovom prilikom predstavlja i najnoviji serum za očuvanje mladolikog izgleda kože sa mikro kapsulama Serum Serum Serum Micro Capsule Youth Preserve, koji zajedno sa uređajem LUNA 3 čini dobitnu kombinaciju za negu lepote.

Trostruki snažni saveznik u očuvanju mladolikog izgleda kože kombinuje moć skvalana sa antioksidacionim svojstvima i hidratantnu hijaluronsku kiselinu, za čvrstu, obnovljenu i jedru kožu, još jednom pokazujući da je 3 čarobni broj. Najbolje je koristiti LUNA 3 sa FOREO mikro penom za čišćenje lica Micro-foam cleanser ili drugim sličnim proizvodima, a zatim Serum Serum Serum naneti kao hidratantnu kremu, uz pomoć površine za anti-ejdž masažu četkice LUNA 3 kako bi se rezultati pojačali T-Sonic pulsacijama.

FOREO uređaji iz serije LUNA prodaju se svake tri sekunde širom sveta. Nedavno je otvoren  novi proizvodni pogon kako bi se zadovoljila potražnja za uređajima LUNA 3 do kraja godine i kompanija nestrpljivo očekuje reakcije potrošača čim budu isprobali najnoviji proizvod.

Od kada je prvi uređaj LUNA predstavljen javnosti 2013. godine, kompanija FOREO je osvojila 150 nagrada za negu lepote i dizajn, dok su poznate osobe iz sveta džet-seta I šou-biznisa, poput Megan Markl ili Majli Sajrus poznate kao obožavateljke ovog brenda. Popularnost brenda se zasniva na pružanju profesionalne nege, poput spa tretmana, u udobnosti sopstvenog doma, Uređaj pruža nežnu metodu čišćenja lica kojom se uklanjaju nečistoće, masnoće i višak sebuma, za samo jedan minut.

Uz uređaj LUNA 3, u pakovanju se nalazi 2ml uzorka Serum Serum Serum, USB kabl za punjenje, futrola i pristup interaktivnoj aplikaciji FOREO For You.

LUNA 3 uređaj je posebno dizajniran za svaki tip kože, u različitim bojama - normalna (roze - pearl pink), osetljiva (lavanda - lavender) i kombinovana (plava - blue) i može se naručiti putem stranice foreo.com.

Iz FOREO asortimana, četkica LUNA play plus će tokom juna biti dostupna po specijalnoj ceni umanjenoj za 30 odsto u svim dm drogerijama širom Srbije.

Uputstvo za korišćenje - LUNA 3

METODA ČIŠĆENJA

Da biste otključali i pokrenuli svoj uređaj, aktivirajte Bluetooth na svom mobilnom telefonu ili tabletu, a zatim pritisnite univerzalno dugme kako biste povezali FOREO uređaj i podesili željeni režim čišćenja.

  • Uklonite šminku, umijte se i zatim upotrebite FOREO Micro-foam cleanser*.
  • Pritisnite univerzalno dugme da aktivirate metodu čišćenja.
  • Obraze i čelo čistite kružnim pokretima, a nos očistite pokretima gore-dole.
  • Pritisnite i držite dugme za uključivanje tri sekunde kako biste isključili uređaj.
  • Isperite i osušite lice.

METODA MASIRANJA

  • Koristite FOREO Serum Serum Serum* na čistoj, suvoj koži.
  • Pratite instrukcije na FOREO aplikaciji kako biste aktivirali željeni režim masaže.
  • Nakon upotrebe, nanesite kremu za lice po svom izboru.

BENEFITI MASAŽE

  • Čini kožu glatkom i smanjuje vidljivost bora.
  • Čini kožu mladolikom.
  • Poboljšava apsorpciju proizvoda za čišćenje lica.
  • Smanjuje napetost mišića lica.
  • Ulepšava i ujednačava ten.

PRISTUP APLIKACIJI

  • Podešava željeni intenzitet T-soničnih pulsacija.
  • Automatski sinhronizuje podešeni režim rada uređaja putem Bluetooth-a.
  • Vodi korisnika kroz željeni režim masaže.

*FOREO Micro-foam cleanser i FOREO Serum Serum Serum stvorio je stručni tim kako bi se unapredio tretman čišćenja, toniranja i hidriranja kože, koristeći LUNA tehnologiju, dok se pored LUNA uređaja mogu koristiti i drugi proizvodi za hidrataciju.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE SERUM SERUM SERUMA:

 ANTIOKSIDANTNE MIKRO-KAPSULE

  • Mikro-kapsule sa skvalan uljem omogućavaju maksimalnu penetraciju antioksidanata koji čuvaju mladalački izgled kože.

DUBINSKA HIDRATACIJA

  • Kombinuje snažne hidrirajuće sposobnosti hijaluronske kiseline i natrijum hijaluronata za ujednačen ten.

OPTIMIZUJE PROVODLJIVOST MIKROKARENT TRETMANA

  • Savršeno se uklapa sa LUNA 3 plus mikrokarent tretmanom, za optimalnu provodljivost i vidljive rezultate.

FORMULA ZA ČISTU I BEZBEDNU NEGU KOŽE

  • Kreiran bez fenoksietanola, parabena, EDTA stabilizatora, alergena, alkohola, mirisa i mineralnog ulja za negu kože bez bojazni.

 

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Foreo

Najnovije vesti