Manekenka i fudbaler pred oltarom: Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović izgovorili sudbonosno da

Manekenka i fudbaler pred oltarom: Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović izgovorili sudbonosno da

Autor: | 09/06/2019

0

Manekenka i voditeljka Tijana Stoisavljević i fudbaler Mihailo Milutinović venčali su se juče na svadbenom veselju u jednom beogradskom hotelu, a mlada je uzela muževljevo prezime.

Prelepa mlada Tijana dobila je veliki aplauz kad je pred matičarom izgovorila da će ubudućem životu biti gospođa Milutinović.

Mladenci su sve vreme bili nasmejani i odlično raspoloženi, kao i svi njihovi gosti među kojima je bilo dosta javnih ličnosti. Venčanju su prisistvovale pevačica Katarina Grujić, fudbaleri Slobodan Urošević i Mihailo Ristić, kao i voditeljka Ksenija Bujišić koja je upoznala mladence. Ksenija je na svadbu došla u ženskom društvu bez svog izabranika, a iako se skoro porodila, pokazala je skladnu figuru koju trudnoća nije ugrozila.

Mladenci su takođe istakli da su jako želeli da njihovi bliski prijatelji Luka Jović i Predrag Rajković budu deo njihovog svečanog dana, ali da zbog poslovnih obaveza nisu uspeli da dođu.

- Danas su ovde sa nama naše porodice, mnogo Mihailovih drugova iz sveta fudbala, moje drugarice i moja druga porodica kako ja zovem ekipu “Amidži šou” emisije, jer mnogo vremena provodimo zajedno.

Tijana i Mihailo su pre četiri dana proslavili sedmu godišnjicu veze, a venčanje su planirali i ranije, ali su ih poslovne obaveze primoravale da prolongiraju.

- Toliko smo zajedno da nas mnogo ljudi doživljava kao paket, kao da smo u braku odavno. Bukvalno smo odrasli skupa i zanimljivo je da oni koji nas ne znaju pomisle da smo brat i sestra. Više ličimo Mihailo i ja nego, ja i moj rođeni brat - kaže Tijana.

Crkveno venčanje manekenke i fudbalera biće naknadno zakazano, a tim povodom će biti i skromnije slavlje nego što je današnja svadba.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još