Zoran Pajić se ne libi da prizna: Dobro je da se čovek isplače, pročisti se duša

Zoran Pajić se ne libi da prizna: Dobro je da se čovek isplače, pročisti se duša

Autor: | 08/06/2019

0

Ulogom Nikole Isidorovića u seriji “Istine i laži” šarmantni glumac Zoran Pajić pobrao je simpatije gledalaca, a posebno pripadnica nežnijeg pola. Kako kaže, njegovo srce je slobodno, a ovaj popularni Požarevčanin svaki slobodan trenutak koristi da bude sa porodicom i prijateljima.

Serija mu je donela veliku popularnost, ali mu uzela privatan život, ali on zbog toga ne žali.

- Serija mi je mnogo toga donela. Meni je ovo uživanje. Zaista su mi se ostvarili snovi. Ono što sam želeo da radim, neki projekat, u kom će biti divni ljudi i gde ću moći da radim ono što volim.

A koliko onda trpi zbog toga privatan život s obzirom na to da snimaš i po 12 sati dnevno?

- Ja privatan život nemam. (smeh) Mi smo kao porodica svi zajedno. Posle snimanja nalazimo se kod nekog od nas i prepričavamo scene koje su se dešavale.

Uvek si nasmejan i raspoložen. Kada plačeš? Da li muške suze više bole?

- Postoje neke pesme na koje uvek mogu da zaplačem. Isto je i sa filmovima. Umem da zaplačem i od sreće, kada me ponese emocija. Dobro je da se čovek isplače, pročisti se duša. Ne bih suze delio na muške i ženske, niti merio bol, svačija suza je priča za sebe.

Kada si tužan, koga prvo pozoveš?

- Prijatelje zovem u takvim situacijama. Oni me najbolje poznaju i znaju kako da mi pomognu. Kada se iznerviram za neke gluposti, znam i da se osamim, ali sva sreća, to me brzo prođe.

Da li si kao i sve Vage neodlučan ili sve znaš u datom trenutku šta ćeš da uradiš?

- Jesam neodlučan, mada sa druge strane i nisam neodlučan. U stvari, ne znam. (smeh)

Kada si bio najponosniji na sebe?

- Najponosniji sam kada usrećujem ljude oko sebe, kada kod njih izazovem lepu emociju i pomognem im u nekim teškim trenucima. To i jeste smisao mog posla, a i života. Tada osećam mir i radost. Prosto je ljudski.

Da li lako veruješ ljudima ili si nekada bio razočaran, pa je to ostavilo posledice na tebe?

- Treba duže vreme da prođe da bih stekao poverenje u neku osobu. Ne očaravam se tako lako, pa se možda zbog toga vrlo retko i razočaram. Moja prijateljstva traju i više od dvadeset godina, čuvam ih i negujem.

Da li praviš kompromise i kada?

- Ako je kompromis jednako tolerancija, onda mogu reći da ih pravim. Ne mislim da sam uvek u pravu i strpljiv sam da saslušam i drugo mišljenje, ali ako vidim da iz toga proizilazi samo tuđa korist, a meni ide na štetu, onda se držim svog stava.

Da li ljubav trpi zbog posla u tvom životu?

- Ja sam Nikola koji je zaljubljen u Marinu. Za mene samo postoji Marina. (smeh) Ništa se ne dešava na polju ljubavi kod mene.

Da li ti prilaze devojke na ulici?

- Meni više komšije prilaze pošto njih samo viđam u zgradi. Međutim, na Instagramu je ludilo. Svašta pišu, šalju.

hellomagazin.rs Luka Šarac
Tagovi: Zoran Pajić

Najnovije vesti