Grupa “Regina” ulazi u leto sa novim hitom

Grupa “Regina” ulazi u leto sa novim hitom

Autor: | 07/06/2019

0

Grupa „Regina” je sa početkom leta svoje verne fanove obradovala novim hitom pod nazivom „Ti si mi tu“. Članovi benda su ovih dana za potrebe snimanja spota, prošetali ulicama Beograda i sa velikim uzbuđenjem uživali u svakom snimajućem kadru koji itekako podseća na stara vremena kada su u velikom stilu oduševljavali svakom novom pesmom. Kao što smo i navikli, muziku, tekst i aranžman potpisuje osnivač i vođa grupe Aleksandar Čović, dok je sam spot realizovala makedonska produkcija na čelu sa režiserom Antoniom Pavlovskim.

Nakon albuma i turneje koju smo imali prošle godine, želeli smo da ljudima pre leta damo neki nov zvuk, ali i pesmu za koju smo sigurni da će se slušati u narednom periodu. Apsolutno verujemo u „Ti si mi tu“ i jako smo zadovoljni finalnim proizvodom, zato jedva čekam da čujemo reakcije publike.

Kao i na prethodnim pesmama, uživali smo tokom rada u studiju, a sa sigurnošću mogu da kažem da u narednom periodu nastavljamo punom parom i pripremom novih zanimljivih projekata – ističe Aleksandar Čović koji je još jednom potvrdio da njihova vernu publiku u Bosni i Hercegovini željno iščekuje koncert koji je najavljen za ovu godinu.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: regina

Najnovije vesti