Luskuz od milion evra: Saša Popović kupio ono o čemu mnogi sanjaju

Luskuz od milion evra: Saša Popović kupio ono o čemu mnogi sanjaju

05/06/2019

0

Suvlasnik Grand produkcije, Saša Popović, kupio je pre dve nedelje skupoceno plovilo kojim će od ove godine krstariti Jadranom, prenosi "Kurir".

-Jahta je dugačka oko 18 metara, stara tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion evra. Saša nije ni pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, rekao je izvor za ovaj medij.

Cena od milion evra nije jedino što će Popović morati da plati, jer ovako skupocena jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanja i plaćanje usidrenja, što na mesečnom nivou košta još dosta hiljada evra.

-Nameštaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kihinju, mini teretanu, kao i prelepu ložu. Takođe, poseduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti jahte je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba, dodao je izvor.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: saša popović

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

4083 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti