Trampovi na svečanoj večeri kod kraljice Elizabete: Melanija blistala, Ivanka u skupoj i pogrešnoj haljini (foto/video)

Trampovi na svečanoj večeri kod kraljice Elizabete: Melanija blistala, Ivanka u skupoj i pogrešnoj haljini (foto/video)

Autor: | 04/06/2019

0

Kraljica Elizabeta II. je u Bakingemskoj palati organizovala tradicionalnu svečanu večeru za predsednika Donalda Trampa i prvu damu Melaniju Tramp, kao i za njihove ćerke Ivanku i Tifani.

Melanija i Donald Tramp u ponedeljak su stigli u Bakingemsku palatu u sklopu njihove prve službene posete Velikoj Britaniji. Poseta je usledila samo nekoliko dana nakon što je američki predsednik nazvao vojvotkinju Megan Markl 'gadnom' (nasty), a ni susret s kraljicom Elizabetom II. nije prošao glatko. Tramp je navodno zaboravio šta je kraljici poklonio prošli put kada je posetio London. Ali, britanska kraljevska porodica trudila se da predsedničkom paru pruži što prijatniji boravak u Engleskoj.

Nakon službenog prijema kraljica je za svoje goste organizovala svečanu večeru u Bakingemskoj palati na kojoj su, uključujući prvu kćer Amerike, Ivanku Trump i njenog supruga Džareda Kušnera, pristigli princ Čarls, vojvotkinja Kamila, princ Vilijam i Kejt Midlton. Vojvotkinja Megan Markl, koja je trenutno na porodiljskom, i princ Hari nisu prisustvovali večeri.

Melanija je za tu prigodu odabrala predivnu couture haljinu s potpisom modne kuće Dior. Iako ni jedno dosadašnje modno izdanje prve dame nije nosilo potpis britanskog dizajnera, Melanija je jednim modnim dodatkom ipak odala priznanje britanskoj tradiciji, ali i nastavila tradiciju prvih dama pre nje.

Naime, lepa Slovenka je stajling zaokružila elegantim belim rukavicama koje sežu do iznad laktova te predstavljaju vrlo tipičan izbor za svečane večere, posebno na kraljevskom dvoru, a pre Melanije su se istim modnim trikom poslužile i njene prethodnice Mišel Obama, Laura Buš i Džeki O. Kenedi.

Ivanka Tramp se našla na udaru kritika na društvenim mrežama zbog outfita jer je nosila Carolina Herrera haljinu od gotovo 12 hiljada dolara. Ali brojni korisnici Tvitera haljinu su nazvali neprikladnom za kraljevski event.

https://www.instagram.com/p/ByRCvLjhKeu/

- Izgleda kao domaćica iz pedesetih, zar nije dobila uputstvo kako da se obuče? - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/ByRAFIfhMl0/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti