Venčanje iz snova u Monaku: Unuka princeze Grejs je ovim odala počast svojoj baki (foto)

Venčanje iz snova u Monaku: Unuka princeze Grejs je ovim odala počast svojoj baki (foto)

Autor: | 03/06/2019

0

Kći Karoline, princeze od Monaka, ovog vikenda je izrekla bračne zavete svom izabraniku, filmskom producentu Dimitriju Rasamu. Par, koji već ima sedmomesečnog sina, odlučio je da svoju vezu ozakoni građanskim venčanjem u Prinčevoj palati u Monaku, na istom mestu gde su se 1956. venčali Grejs Keli i princ Renije.

Proteklog vikenda je u Prinčevoj palati u Monaku održano venčanje iz snova 32-godišnje Šarlote Kaziragi, kćeri princeze Karoline, ali i unuke princeze Grejs.

Iako svoju baku nikada nije upoznala, lepa Šarlote, koji mnogi nazivaju naslednicom Grejs Keli po lepoti i gracioznosti, odlučila je na svom venčanju s filmskim producentom Dimitrijem Rasamom da joj oda počast, pa je oko vrata stavila Kartijeovu dijamantsku ogrlicu, koju je njena baka 1956. dobila kao poklon na venčanju s princom Renijeom.

https://www.instagram.com/p/ByL7hLLHqE2/

Ceremonija je održana u subotu i to na istom mestu gde su se te 1956. venčali njena baka i deda, a nakon građanskog obreda i baštenske zabave, 32-godišnja Šarlot Kaziragi i njen pet godina stariji izabranik, slavlje su nastavili u Vili La Vigie, kneževskoj rezidenciji s neverovatnim pogledom na Mediteran.

https://www.instagram.com/p/ByNh-vzHyhG/

Za svoj dan iz snova lepa Šarlot odabrala je venčanicu otvorenih ramena, delo pariskog stiliste Džona Nolea, a potom se presvukla u sivu brokatnu haljinu, specifičnu po tri mašne, a koju potpisuje Yves Saint Laurent. Na venčanju je bila prisutna cela monegaška kneževska porodica, uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu, princezu Šarlin, koji su tamo stigli s blizancima Gabrijelom i Žakom.

https://www.instagram.com/p/ByLDcXin6xK/

Inače, ovo je za Šarlot Kaziragi prvi brak, dok Rasam već ima jedan brak iza sebe, a oboje imaju i decu iz pređašnjih veza - Šarlot petogodišnjeg sina Rafaela iz veze s Gadom Elmalehom, a filmski producent sedmogodišnju kći. Pre gotovo sedam meseci dobili su i sina.

https://www.instagram.com/p/ByPbyQnoEFv/

Iako je na ovom venčanju bilo oko 300 zvanica, dodatno slavlje najavljeno je za idući vikend kada bi mladenci trebali da proslave svoj dan u većem krugu ljudi i to na još uvek nepoznatoj lokaciji u južnoj Francuskoj.

https://www.instagram.com/p/ByPVcHzH8Wa/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty