Prva dama koja diktira trendove: Melanija Tramp u šetnji sa kraljicom Elizabetom (foto/video)

Prva dama koja diktira trendove: Melanija Tramp u šetnji sa kraljicom Elizabetom (foto/video)

Autor: | 03/06/2019

0

Nakon što su krajem maja odradili trodnevnu posetu Zemlji Izlazećeg Sunca, američki predsednički par nije se dugo zadržao u Beloj kući zaputivši se u državnu posetu Ujedinjenom kraljevstvu koji će trajati do 5. juna.

Za putovanje u trodnevnu državnu posetu svog supruga Velikoj Britaniji, prva dama Amerike Melanija Tramp odabrala je prikladno izdanje u znaku košulja-haljine s motivima Londona koju potpisuje italijanska modna kuća Gucci.

Na internet stranicama luksuzne modne radnje Farfetch, spomenuta haljina viđena na Melaniji iznosi 2650 funti. Među motivima istaknutih na haljini su londonske znamenitosti kao što su Big Ben, Vestminsterska palata i kultni londonski bus double-decker.

'Izrađena od čiste mekane svile i s kontrastnim narandžastim i zelenim detaljima, ova košulja-haljina ukrašena je eklektičnim printom koji slavi britansku metropolu', piše na internet stranici prodavnice. Struk je i ovoga puta istakla dodatkom kaiša u zelenoj verziji od zmijske kože dok je celokupno izdanje upotpunila omiljenim salonkama nude nijanse.

https://www.instagram.com/p/ByPyl0SHjxv/

Viđeno izdanje prilikom poletanja Melanija je dolaskom na britansko tlo odlučila da promeni u prilog crnom kompletu od sakoa i laskave suknje olovka kroja s potpisom slavnog američkog dizajnera Michaela Korsa. Ispod ležerno prebačenog sakoa Melanija je nosila novi model takozvane pussy bow bluze koja se isticala marama uzorkom, a nju potpisuje poznati italijanski dizajner Riccardo Tisci na čelu britanske modne kuće Burberry.

Nalik prethodnicama poput bivše prve dame Mišel Obame, Melanija se redovno trudi da oda modnu počast zemlji domaćinu noseći komade s potpisom lokalnih brendova i dizajnera. Navedeno izdanje viđeno u vazdušnoj luci Stansted u Eseksu, Melanija je standardno kompletirala salonkama, ovoga puta u crnoj boji.

Britanski sekretar spoljnih poslova, Džeremi Hant, dočekao je američki predsednički par koji se, između ostalog danas susreo s kraljicom Elizabetom II. i  članovima britanske kraljevske porodice na državnom banketu u Bakingemskoj palati.

Melanija je za ovu priliku obukla belu haljinu Dolce and Gabbana, koji je upotpunila belim šeširom koji je paspuliran u istom tonu ponoćno-plave, kao i kragna i kaiš na haljini, a koji nosi potpis Herve Pierre i specijalno je dizajniran za nju i ovu priliku.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp