Milica Milša: Estetska hirurgija je zloupotrebljena da pravi žene u žive lutke

Milica Milša: Estetska hirurgija je zloupotrebljena da pravi žene u žive lutke

Autor: | 03/06/2019

0

Za Milicu Milšu vezuju se uloge fatalnih zavodnica iz serija Siniše Pavića koje su je proslavile, a scene iz "Srećnih ljudi" u kojima kao sekretarica Lara Simonović zanosno prekršta duge noge danas su kultne. Pamtimo je i kao Melisu iz "Bele lađe", Ivonu u "Boljem životu", Svetlanu Lenu Nikolić iz "Porodičnog blaga", Milinku u "Seljacima, kao i po ulogama u "Jesen stiže, dunjo moja", "Ranjenom orlu" i kultnom ostvarenju"Tesna koža".

Miličin glumački put bio je popločan teškim trenucima i sudbinskim okolnostima iz kojih je izlazila jača uz ljubav i podršku supruga Žarka Jokanovića i sina Antonija.

Koliko ste se promenili u odnosu na pre 10 godina i koje životne pouke ste izvukli?

- Nisam se nešto bitno promenila, izvukla sam neke lekcije, ali moja bit je ostala ista. Život vas nauči da ne možete da verujete svima, mada ja i dalje verujem, verovatno ću tako do stote.

Koji je vaš recept za očuvanje mladolikog izgleda kože?

- Redovno se umivam, temeljno skidam šminku, pogotovo posle predstava. Koristim samo prirodnu kozmetiku, a idem i na tretmane čišćenja lica na svaka dva meseca. Ne koristim nikakva agresivna ubrizgavanja sa iglom.

Šta mislite o sve popularnijim estetskim zahvatima među mladom generacijom?

- Ne sviđa mi se među bilo kojom generacijom. Nisam za večnu mladost! Mislim da je estetska hirurgija nastala za lečenje od povreda i opekotina, i onda se pribegavalo lečenju da se čovek vrati u neko provobitno stanje. Zloupotrebljena je da pravi žene u žive lutke. Mene to čak i vređa, pa se pitam zašto žene sebi to rade, ne vidim šta je ružno imati bore. Ali, neko to voli i ne osuđujem nikog.

Kako biste opisali svoj stil odevanja, na koji odevni komad ste najslabiji?

- Najviše nosim farmerke, majice, tunike, džempere, a uz to kombinujem patike ili bajkerske čizme. Volim gola ramena na haljinama, bluzama, u tome se osećam ženstveno. Kada idem na neke svečanije prilike, oblačim se elegantno.

U karijeri ste često igrali fatalne zavodnice. Koliko su vas poistovećivali sa takvim ulogama i da li vam je to smetalo?

- Ljudi vas nažalost poistovećuju sa likovima koje tumačite. Volela sam da igram opasne žene počev od "Srećnih ljudi", "Porodičnog blaga", "Bele lađe", a možda sam tu kompenzovala "fatalnost" jer sam privatno prilično stidljiva. Nikad nisam bila fatalna zavodnica, ne umem to.

https://www.instagram.com/p/ByIUtr_IMhB/

hellomagazin.rs Željko Sinobad

Pročitajte još