Jelena Tomašević u Kanadi dočekana kao kraljica: Ovde sam kao kod kuće! (foto/video)

Jelena Tomašević u Kanadi dočekana kao kraljica: Ovde sam kao kod kuće! (foto/video)

Autor: | 03/06/2019

0

Šarmantna pevačica Jelena Tomašević već danima uživa u Torontu, gde je specijalna gošća na Akademiji srpske narodne igre.

Ona pripada onoj grupi naših pevačica koje svojim vokalom svakoga razoružavaju. Njene pesme se slušaju širom sveta gde živi narod iz Srbije, a Jelena Tomašević već nekoliko dana boravi upravo u Kanadi.

- Već treći put sam gošća i osećam se kao kod kuće u Kanadi. Oduševljena sam time sa koliko posvećenosti se naša deca bave folklorom. Pritom svi govore naš jezik besprekorno. Upoznati su s našom tradicijom, a i sa mojim repertoarom, pa mi je pravo zadovoljstvo da pevam za njih - kaže za Blic Jelena Tomašević.

https://www.instagram.com/p/ByQKJ9zp3LV/

Ona je imala prilike da obiđe mnoge znamenitosti ovog grada, ali i da se fotografiše ispred Ontarijskog parlamenta, gde su podigli zastavu Srbije.

- Znaju sve moje pesme, ali rekla bih da im se najviše sviđa kada pevam izvorne pesme - naglasila je Jelena.

https://www.instagram.com/p/ByI9fH7Jhyc/

Po povratku iz Kanade lepu pevačicu očekuju i drugi poslovni angažmani.

- Radujem se i putu u Provansu u Francuskoj. Imam koncerte, pesma “Suncokret” je našla put do srca publike, a još uvek se priča o emotivnom koncertu u Sava centru, koji sam održala pre nešto više od mesec dana - naglasila je ona.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još