Ilda Šaulić pati za ocem: Plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju

Ilda Šaulić pati za ocem: Plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju

Autor: | 03/06/2019

0

Šaban Šaulić je preminuo nakon strašne saobraćajne nesreće 17. februara ove godine, kada je, ne sluteći da će mu to biti poslednje putovanje, krenuo put aerodroma u želji da se što pre vrati svojoj porodici.

Ilda Šulić, ćerka mezimica, izuzetno je teško podnela očevu smrt, jer je njihova povezanost bila ogromna. Pa čak i tog kobnog dana, neki unutrašnji nemir joj nije dao mira, morala je da se čuje sa ocem.

- To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu - ispričala je Ilda u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pevačica se prisetila i njihovog poslednjeg razgovora, koji se desio neposredno pred poslednji nastupa Šabana Šaulića:

- Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: "Hajde upali kameru, nisam te dugo videla". Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim - rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

- Još nisam slušala njegove pesme, ali još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju - rekla je Ilda.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti