Kada vas Džordž Kluni ovako pozove, teško mu je reći ne! (video)

Kada vas Džordž Kluni ovako pozove, teško mu je reći ne! (video)

Autor: | 02/06/2019

0

Najveći obožavaoci bračnog para Kluni u neverici su dočekali vest da i oni mogu da iskušaju svoju sreću i možda osvoje ono o čemu sanjaju - da upoznaju slavnog holivudskog glumca i njegovu prelepu suprugu, veliku humanitarku, i da s njima provedu dan u njihovoj vili na jezeru Komo.

Ukoliko uplatite samo 1000 dinara imate velike šanse da upravo vas izvuku i da budete srećnik koji će, sa svojom pratnjom, uživati na ručku u vili Oleandri, izgrađenoj u 18. veku na italijanskom jezeru Komo, ali svetu najpoznatijoj po slavnim vlasnicima. Naravno, reč je o luksuznoj vili u vlasništvu Amal i Džorgdža Klunija, a upravo oni će biti domaćini te večere.

U toj vili već su boravile i druge slavne osobe, poput Bekamovih, Megan Markl i princa Harija, ali ipak, dobitnici ove večere neće moći, baš poput njih, tamo i da prespavaju, ali će ipak videti delić svega.

58-godišnji holivudski glumac Džordž Kluni odlučio je putem Omaze, platforme za prikupljanje finansijskih sredstava, da ponudi druženje s njim i njegovom 41-godišnjom suprugom Amal, a sve kako bi se prikupilo još više novca za njihovu dobrotvornu fondaciju - Clooney Foundation for Justice.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: džordž kluni