Goga Sekulić:  Ko zna kakva ću svekrva biti, teško će mi ugoditi bilo koja

Goga Sekulić: Ko zna kakva ću svekrva biti, teško će mi ugoditi bilo koja

Autor: | 01/06/2019

0


Goga Sekulić i Uroš Domanović 27. maja krstili su sina Vasilija Andreja u manastiru Ostrog, a onda su u srpskoj prestonici upriličili proslavu za prijatelje i porodicu.

-Sada konačno mogu da kažem da sam najsrećnija žena na svetu i da sam to apsolutno zaslužila, a na proslavi krštenja mog sina bile su moje bliske kolege i koleginice, ali samo one sa kojima se dugo družim i na čije ja proslave idem. Osim njih, slavili smo sa kumovima, porodicom i najužim krugom ljudi, istakla je ona, te otkrila kako ju je roditeljstvo promenilo.

-Prava sam crnogorska majka. Svi me zezaju da stalno i jedino o sinu pričam, da uvek počinjem rečenicu sa: 'Moj sin i ja...' Ko zna kakva ću svekrva da budem. Teško će mi ugoditi bilo koja, rekla je kroz smeh pevačica.

-Svi se uklapamo prema bebi i ako treba s nekim da se vidim, zamolim ga da dođe u kafić blizu moje zgrade kako bih mogla da izađem sa sinom, kaže Goga.

O proširenju porodice pak, kako kaže, ne razmišlja.

-Trenutno mi je bitan samo sin. Želim da mu se posvetim što više. Ja bih volela da imam petoro dece i to sam oduvek govorila, ali mislim da treba da se posvetim sada samo njemu, pa ćemo videti da li će u budućnosti dobiti brata ili sestru, kaže Goga.


Kako se navodi, osim Gogine najuže familije, u prestonički restoran došle su i kolege, a među prvima su stigli Radiša Trajković Đani, Sandra Afrika, Katarina Grujić, Dara Bubamara, ali i Duško Šarić, Zoran Ajković Ajkula i Nebojša Bojović. Oni su u restoranu ostali i nakon fajronta, a njihovo brojno privatno obezbeđenje trudilo se da sve prođe u najboljem redu.

-Ajkula, Šarić i Bojović su Gogini kumovi i maltene članovi porodice. Među njima vlada ogromno poštovanje, a druže se već godinama, ispričao je izvor blizak pevačici i otkrio da su gotovo sve zvanice malom Vasiliju poklonile kovertu s novcem.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: goga sekulić