Izlet u glumu: Majli Sajrus u ulozi Hane Montane u popularnoj seriji

Izlet u glumu: Majli Sajrus u ulozi Hane Montane u popularnoj seriji

31/05/2019

0


Uskoro počinje sa emitovanjem peta sezona naučno-fantastične serije Blek Miror (Black Mirror), u kojoj će se pojaviti pevačica Majli Sajrus u ulozi, ni manje ni više, nego Hane Montane.

Inače, "Blek Miror" je serija autora Čarlija Brukera koja posmatra društvo, posebno u odnosu na neočekivane učinke novih tehnologija, ali i njihov uticaj na međuljudske odnose i poredak u društvu.

Kako su se pojavile informacije, a kako je i prikazano u Netflixovom trejleru, epizoda u kojoj glumi Majli prati život bivše tinejdžerske pevačke zvezde.


Slavna pevačica i glumica kaže kako epizoda u kojoj glumi savršeno prikazuje sve probleme sa kojima se žene u muzičkoj industriji svakodnevno susreću.

Producenti kažu kako je i sama Majli učestvovala na pisanju scenarija i stvaranju likova za ovu epizodu.

Serija "Blek Miror" za kratko vreme stekla je veliku popularnost. Ovo je ustvari kolekcija kratkih filmova različitih reditelja u trajanju od 40 do 60 minuta, povezanih samo osnovnom temom. Svaka epizoda smeštena je u drugačije okruženje i bavi se različitim likovima.

Prva epizoda pete sezone "Blek Miror" stiže na Netflix 5. juna.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: majli sajrus

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

2295 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti