Zgodan, lep i njen: Anastasija Ražnatović najzad pokazala dečka!

Zgodan, lep i njen: Anastasija Ražnatović najzad pokazala dečka!

Autor: | 29/05/2019

0

Anastasija Ražnatović vratila se sa odmora na Mikonosu na kojem je bila sa dečkom Đorđem Kuljićem, a već u četvrtak, 30. maja, proslaviće 21. rođendan u jednom beogradskom restoranu.

Poznato je da ćerka Cece Ražnatović uspešna na muzičkom polju, ali privatan život i vezu sa Đorđem čuva daleko od očiju javnosti.

Međutim, izgleda da je rešila da se to promeni, i to baš pred veliku rođendansku žurku, pa je na Instagramu prvi put objavila zajedničku sliku sa svojom jačom polovinom, sa kojim će verujemo sutra uživati na slavlju.

Anastasija sa dečkom Đorđem (skroz desno na slici) / Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasijin zgodni dečko Đorđe Kuljić je iz Novog Sada i potiče iz ugledne porodice. U žiži javnosti je bio 2014. godine zbog navodne romanse sa Stanijom Dobrojević. Iako Stanija to tada nije htela da potvrdi, njihove zajedničke slike iz jednog hotela u Crnoj Gori završile su u medijima, a mišićavog Kuljića povezivali su i sa manekenkom Sofijom Milošević.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/anastasija-raznatovic-lomila-na-desetine-tanjira-dok-joj-je-pevao-zeljko-joksimovic-video/

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti