Britni Spirs se ipak oporavlja, on je sve vreme uz nju i ne napušta je!

Britni Spirs se ipak oporavlja, on je sve vreme uz nju i ne napušta je!

Autor: | 29/05/2019

0

Američka pop pevačica krajem marta završila je u psihijatrijskoj ustanovi zbog teškog perioda koje je prolazila tokom očevog zdravstvenog stanja. Posle mesec dana lečenja Britni Spirs izašla je napolje, a sada svojim fanovima pokazuje da se oseća mnogo bolje.

Najnovijom objavom na društvenim mrežama na kojoj Britni Spears dokazuje svojim fanovima da je svakim danom sve bolje i da se oseća smirenije. Senzacionalna figura u kupaćem kostimu zebrastog printa nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

https://www.instagram.com/p/ByB0GH8AqVD/

Podsetimo pop pevačica završila je zbog vrlo teškog psihičkog stanja u zdravstvenoj ustanovi u kojoj su brinuli o njoj.

- Britni prolazi kroz vrlo teško razdoblje zbog zdravstvenog stanja svog oca. Britni nema problema s zavisnošću o alkoholu ili opijatima, jednostavno trenutno prolazi jednu depresivnu i emocionalno vrlo tešku fazu. Otišla je u ustanovu kako bi joj pomogli da se nosi s tim i kako problem ne bi postao još veći - objasnili su tada njeni bliski prijatelji američkim tabloidima.

https://www.instagram.com/p/BxkcI8BgLfZ/

I zaista, posle mesec dana lečenja, Britni je izašla iz ustanove i pokazala da je mnogo bolje. Podrška u celom procesu bio joj je dečko, model Sem Ašgari s kojim je u vezi poslednje dve godine.

Iako se trenutno dobro oporavlja, ne zna se kakvo je tačno psihičko stanje pevačice koja je slavu stekla u svojim tinejdžerskim danima.

https://www.instagram.com/p/BxX2V9lgRou/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: britni spirs