Besane noći u palati: Princ Hari "pobegao" u Rim, kako bi se malo odmorio

Besane noći u palati: Princ Hari "pobegao" u Rim, kako bi se malo odmorio

Autor: | 29/05/2019

0

Iako se mesecima pre rođenja deteta roditelji pripremaju na sve ono što roditeljstvo i donosi, kada beba i stigne teško je priviknuti se na realnost, koja u većini slučajeva donosi i neprospavane noći. Takve stvari ne zaobilaze ni bogate i slavne, a kamoli članove kraljevske porodice, pa problema sa spavanjem trenutno imaju Megan Markl i princ Hari.

Neprospavane noći zbog grčeva, gladi, maženja, punih pelena... na sve su to navikli roditelji male dece, a sada se s tim suočavaju i Megan Markl i princ Hari. Iako su samo nekoliko dana nakon rođenja sinčića Arčija, kada su ga predstavili javnosti, otkrili kako je maleni beba za poželeti, čini se da situacija promenila.

Kako je otkrio Majkl Karaca, dobar prijatelj princa Harija, s kojim zajedno igra dobrotvorne polo utakmice, novopečeni otac poprilično je neispavan. Dvojica muškaraca popričala su ovih dana u Rimu, gde se održavao Sentebale's Polo Cup, a princ Hari iskoristio je priliku i da mu se malo požali.

Putovanje u Rim bilo je njegovo prvo izbivanje iz kuće otkako je postao otac, u smislu da nije u jednom danu otišao i vratio se kući, već je ovoga puta tamo i prespavao.

Noćenje u Rimu zasigurno mu je dobro 'leglo' budući da je Hari tamo mogao da se naspava bez da ga budi plač malenog Arčija, koji još nema ni mesec dana.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty