Rob Lou se narugao princu Vilijamu: Vaš budući kralj dozvolio je sebi da izgubi kosu!

Rob Lou se narugao princu Vilijamu: Vaš budući kralj dozvolio je sebi da izgubi kosu!

Autor: | 28/05/2019

0

Američki glumac, producent i režiser Rob Lou u poslednjem razgovoru s medijima dotaknuo se sasvim neočekivano fizičkog izgleda princa Vilijama i prozvao ga zbog preranog gubitka kose.

Samog princa Vilijama, koji je dosta rano, u 27. godini života počeo da gubi kosu, takva pojava nikad nije previše zabrinjavala niti je ikada dao do znanja medijima da je zbog toga nesiguran ili da mu manjka samopouzdanja. Međutim, izgleda da tako nešto smeta drugim ljudima. Na primer američkom glumcu Robu Lou koji ga je sada javno prozvao.

- Možemo li malo da razgovaramo o princu Vilijamu? Vaš budući kralj dozvolio je sebi da izgubi kosu. Iskreno, jedno od traumatičnijih iskustva u mom životu bilo je gledati kako princ Vilijam gubi kosu. Pa on će biti budući engleski kralj! - rekao je glumac za britanski Daily Telegraph.

Nije to bila jedina kritika Britancima jer Lou se osvrnuo na svoj poslednji angažman u seriji 'Wild Bill' u kojem igra američkog policajca koji radi u gradiću Linkolnšir u Velikoj Britaniji. Kazao je da se ne oseća ni manje ni više taštim od Britanaca, koji su lestvicu postavili dosta nisko.

Osim toga naglasio je kako se lično nikada ne bi doveo u situaciju u kojoj je princ Vilijam, te da on već godinama pije pilule koje kosu kod muškaraca čine čvršćom, gušćom i smanjuju opadanje vlasi.

Podsetimo, 36-godišnji princ Vilijam pre deset godina počeo je da primećuje prve znake gubitka kose. Bilo je to u vreme kada je njegova veza s Kejt Midlton postajala sve ozbiljnija i trebala da pređe na nov nivo. Stres nakon venčanja, dolaska troje dece na svet i sve većih kraljevskih dužnosti očito su učinili svoje.

Sličnu pojavu vidimo i kod njegovog mlađeg brata Harija koji je u poslednje vreme počeo da gubi deo kose na gornjem, središnjem delu glave.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još