Nova drama u porodici Bekam: Telohranitelji razdvajali Bruklina i Hanu! (video)

Nova drama u porodici Bekam: Telohranitelji razdvajali Bruklina i Hanu! (video)

Autor: | 26/05/2019

0

Kao što u Kanu ne nedostaje dobrih filmova i zabave, isto tako ne nedostaje ni skandala ni trač partija. Glavnu ulogu u najnovijem odigrao je najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam.

Telohranitelji su morali da intervenišu i razdvajaju Bruklina Bekama i njegovu devojku Hanu Kros tokom njihove poslednje javne svađe na filmskom festivalu u Kanu.

20-godišnjak i njegova 22-godišnja devojka uživali su u večeri uz šampanjac u poznatom hotelu Martinez kad je među njima izbila burna svađa. Kako je započela, ne zna se, ali završila je vikanjem i suzama.

- Popili su nekoliko pića i počeli da se vređaju. Hana je prozvala Bruklina zbog nečega, stvar je brzo eskalirala i umešali su se telohranitelji. O svemu su odmah obavestili Dejvida i Viktoriju. Oni su, naravno, veoma zabrinuti zbog njihove toksične veze i frustrirani ispadima u javnosti - rekao je izvor za Daily Mail.

Mladi par se navodno brzo pomirio.

Ovo nije prvi put da se svađaju u javnosti. Prošlog meseca paparaci su snimili raspravu koju su vodili posle večere na Beverli Hilsu, a koja se na ulici takođe odvijala puna suza, mahanja i vikanja.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti