Rebeka Gejhart: Zbog dečaka stradalog u nesreći pokušala sam da oduzmem sebi život

Rebeka Gejhart: Zbog dečaka stradalog u nesreći pokušala sam da oduzmem sebi život

Autor: | 23/05/2019

0

Ni 18 godina kasnije, glumica Rebeka Gejhart ne može da se otrese osećanja koje je imala kada doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan devetogodišnji dečak izgubio život.

Glumica, koju trenutno možemo da gledamo u najnovijem filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", u intervjuu koji prenosi I njuz (Enews), objasnila je da je te 2001. godine vozila i da je u jednom trenutku vozilo ispred nje naglo zakočilo.

Ona je zaobišla to vozilo kako bi izbegla da se sudari s njim. U tom trenutku ispred njenog automobila istrčao je dečak koji je jurio za svojom loptom, prenos B92.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MillieMoo? (@millie_kush) on Mar 21, 2018 at 12:03am PDT


-Nisam se snašla najbolje.Jednostavno nisam imala želju za životom nakon nesreće i godinu dana sam pokušavala da se ubijem, ispričala je glumica i dodala da je dugo imala noćne more.

Rekla je i da konstantno u glavi vrti scene sa nesreće i da joj je jako teško što je dečak izgubio život.

-Ne mogu ni da zamislim kako je njegovim roditeljima, dodala je.

Glumica je osuđena na 750 sati društveno korisnog rada i radila je za neprofitnu organizaciju koja je posvećena pomoći beskućnika.

-Našla sam svoje mesto, rekla je glumica.

Gejhart igra u filmu "Bilo jednom u Holivudu" uz mnoge slavne glumce poput Breda Pita, Leonarda Dikaprija, Timom Rotom, Al Paćinom i mnogim drugim.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: rebeka gejhart

Pročitajte još

Najnovije vesti