Jelena Veljača o trećem braku: Neka bude takav da ne bude četvrtog

Jelena Veljača o trećem braku: Neka bude takav da ne bude četvrtog

Autor: | 21/05/2019

0

Hrvatska glumica Jelena Veljača iza sebe ima dva braka. Prvi sa glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a drugi sa glumcem Draženom Čučekom, sa kojim ima ćerku Lenu.  Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima i zajednički odgajaju svoju mezimicu, ali Jelena nikada nije skrivala da je razvod teško iskustvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on May 14, 2019 at 6:36am PDT


-Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. Ipak, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dete, uvek postoji neko važniji od vas samih- poručila je nedavno Jelena na svom Instagramu a sada je za tabloid.rtl  otkrila da li ona deli uvreženo mišljenje da je za ljubav kritična treća godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Dec 23, 2018 at 5:07am PST


-Ja mislim da sam najbolja zaljubljena i stvarno to volim, nisam tip za samoću. Sad to je filozofsko pitanje traje li ljubav tri godine, rekla je, a na pitanje da li misli da uđe u novi brak ako se zaljubi, odgovorila je:  -Nisam zaručena. Neka treći bude takav da ne bude četvrtog. Sad, znači li to da će biti trećeg ili neće, to ćemo doznati, to be continued - bila je zagonetna glumica.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Jelena Veljača

Pročitajte još